BERBEC

Va agitati prea mult din cauza activitatilor nefinalizate la timp pentru care s-arputea sa fiti penalizat. Aveti tendinta sa faceti din tantar armasar sii reusiiti sa-i convingeti pe cei din jur sa fuga de dv. Noi diete spartane etc.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

TAUR

Micile dv. succese financiare provoaca reactii de invidie sii barfe din partea celor din anturaj, dar de aceasta data sunteti decis sa le raspundeti in aceeasii maniera. Indiferenta e recomandata! Sunteti consitient de valoarea dv. profesionala.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

E necesar sa va pastrati calmul sii sa nu luati in seama toate comentariile celor care in realitate va invidiaza. Primiti o invitatie din partea persoanei iubite care ascunde o surpriza! Le demonstrati celor din anturaj de ce sunteti capabil.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

RAC

Orice discutie cu membrii familiei va enerveaza, mai ales ca nu aveti cum sa le demonstrati cat de mult munciti. Iubirea le bate la usia celibatarilor, asia ca incep sa se gandeasca la mariaj. Recunoasiterea meritelor nu va insenineaza!

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

LEU

Pareti mai melancolic decat de obicei, dar in realitate sunteti somnoros sii dezinteresat de ce se petrece in jurul dv. Seara, sunteti "convocat" la o petrecere sii va reveniti imediat. Sunteti foarte decis sa va aparati drepturile financiare.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

FECIOARA

Vi se reprosieaza ca va neglijati familia sii chiar nu sititi ce atitudine sa adoptati. Argumentele dv. par naive, dar brusc veti deveni lipsit de orice retinere sii ii pedepsiti pe toti. S-ar putea sa luati o hotarare gresiita daca demisionati.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Primiti vesiti de la o persoana din strainatate, ce va roaga sa-i faceti nisite favoruri iesite din comun. Sunteti mult prea ocupat pentru a-i satisface dorintele intarziate. Este necesar sa descoperiti metode alternative.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SCORPION

Cu toate ca ati promis unui bun prieten ca il ajutati in continuare, nu mai aveti suficient timp nici pentru propriile activitati. Adoptati impreuna un program comun de perfectionare! Nu aveti linisite pana nu puneti la punct proiectele.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Ii stimulati pe cei din anturaj prin optimism, dar in ceea ce va privesite cam vedeti totul din preajma in negru. Este posibil ca de vina sa fie persoana iubita, care lipsesite la apel. Nici macar nu realizati ca-i plictisiti pe cei din jur.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Nu aveti chef de nimic. Munca vi se pare plictisitoare, iar conversatiile colegiale au devenit pentru dv. prea obositoare. Seara, cineva drag va convinge ca viata dv. este foarte frumoasa. Toti cei din anturaj va sustin proiectele.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Tot prietenii sunt aceia care reusiesc sa va scoata din marasmul melancoliei, insa trebuie sa plecati mai devreme de la serviciu. Seara, indispozitiile sunt date uitarii sii va dedati exceselor. Pana la urma renuntati la toate "ajutoarele".

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

PESTI

Profitati de magnetismul pe care il emanati sii cuceriti atentia celor din anturaj. Va simtiti cu adevarat siarmant, asia ca sii celelalte activitati parca se fac de la sine. Primiti o oferta extrem de tentanta pentru petrecerea timpului liber.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●