BERBEC

Cu toate ca doriti din tot sufletul sa aplanati conflictele aparute in familie, nu veti putea renunta la placerile vietii independente. Pentru ajutor, ramane sa apelati la alt mediator, cu mai multa experienta!

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Celibatarii viseaza sa se casatoreasca, iar familistii nu stiu cum sa scape de persoana iubita macar pentru o zi. Profesional, pot avea loc rasturnari de situatie, care nu sunt atat de avantajoase cat sperati. Multe excese alimentare.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

GEMENI

Dimineata, traiti clipe de tensiune maxima, fara a avea un motiv bine definit. Dupa-amiaza, descoperiti ca aveti multi adversari care actioneaza in secret si care va impiedica sa va finalizati cele mai dragi proiecte.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Foarte sensibili, veti fi nevoiti sa pastrati secrete cele mai adanci trairi sentimentale. Veti face si veti primi declaratii tandre de iubire, insa simtiti ca pasiunea s-a stins fara speranta. Intreaga zi, drumuri multe.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●

LEU

Sunteti din ce in ce mai preocupat de imaginea dv. si aveti pregatit un plan care presupune multe schimbari majore din toate punctele de vedere. Celibatarii se bazeaza doar pe intuitie si nu accepta nicio cerere matrimoniala.

Sanatate – ●

Bani –●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Colegii cu care lucrati pentru moment si persoana iubita se raliaza si actioneaza impotriva dorintelor dv., fara a va avertiza. Cu sau fara motiv, relatia cu persoana iubita se rupe pe neasteptate. Neintelegeri minore.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

BALANTA

Traiti momente cand vreti sa va luati lumea in cap, mai ales daca realizati ca nu mai exista niciun fel de punti de comunicare cu cei dragi. Unii vor planifica o calatorie pentru a se rupe definitiv de trecut, altii se cufunda in munca.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Isi doresc atat de multe schimbari, incat vor face un fel de criza cand vor realiza ca niciuna nu este posibila pentru moment. Relatia cu persoana iubita este foarte dificila, iar in unele cazuri poate aparea o separare.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●

SAGETATOR

Se indragostesc la prima vedere si pot trai o iubire memorabila (de o zi). Realizari maxime pentru cei studiosi. Toti muncesc cu indarjire si stau mai mult pe drum decat acasa. Seara, pot aparea probleme de circulatie venoasa.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Celibatarii viseaza la relatii matrimoniale cu persoane de peste hotare si la locuinte luxoase. Toti nativii sunt exuberanti, optimisti si plini de viata, iar daca nu primesc invitatii la petreceri, le vor organiza chiar ei.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Din cauza eforturilor, exista pericolul ca familistii sa piarda o colaborare lucrativa. Cei de varsta a treia pot avea probleme cardiace la amiaza. Pentru toti, relatia cu persoana iubita este pusa in pericol si de lipsa de timp liber.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI

Atrag in continuare atentia celor din jur, mai ales prin amabilitatea deosebita si prin tandrete. Bizareria consta in faptul ca familistii vor sa divorteze, iar celibatarii sa se casatoreasca cat mai repede. Decizii desfiintate de amici.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●