BERBEC

In familie, are loc marti un eveniment important, care va obliga sa participati la un fel de intalnire. Poate fara intentie, ii "pacaliti" miercuri pe acei amici care va asteapta pana tarziu sa apareti. Joi, amanati intalnirile legate de decizii importante sau de semnarea unor acte. O femeie din anturaj va solicita intreaga atentie si uitati de alte probleme. Vi se cere sa participati la o petrecere, dar nu aveti niciun chef, mai ales in mijlocul saptamanii. Vineri, noua dv. relatie amoroasa devine cunoscuta de toata lumea. Nativele doresc sa fie mult mai independente.

Zile norocoase – joi si vineri

Zile fatidice – miercuri

TAUR

Cei din anturaj se baga marti in viata dv. sentimentala, fara retineri. Luati rapid masuri, fara a tine cont de faptul ca si dv. v-ati comportat la fel in situatii similare. Miercuri, bune posibilitati de afirmare in domeniul in care activati. Primiti oferte atat de avantajoase, incat nu pot fi refuzate si provocati cu buna stiinta incurcaturi la serviciu. Joi, este necesar sa va aparati de adversarii care constituie un aspect important al existentei dv. Pentru ca s-au saturat sa le spuna altii ce trebuie sa faca, nativele rup aproape toate relatiile (senioarele sunt mai radicale).

Zile norocoase – miercuri si sambata

Zile fatidice – joi si duminica

GEMENI

Triumfati marti prin simpla expunere a unor lucrari particulare. Creativitatea este evidentiata si poate duce la contracte noi, foarte avantajoase din toate punctele de vedere. Joi, apar adversari energici care actioneaza, fara sa se fereasca, impotriva dv. Sunteti mai vulnerabil decat de obicei, doar pentru ca uitati ca dispuneti de metode de aparare. Din punct de vedere financiar, nu apare pentru moment nicio schimbare majora. Nativii par mai comozi! Nativele beneficiaza totusi de aspecte mult mai benefice, care le vor permite chiar sa fie promovate.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi si miercuri

RAC

Plecati la drum marti si aveti grija sa ascundeti motivul. Familiile se reunesc sau apare doar o mai buna intelegere intre parteneri. Miercuri, va puneti in valoare talentele. Nativii sunt cei mai admirati, indeosebi pentru talentele de care dau dovada in toate situatiile. Li se ofera sansa tuturor, chiar in concediu fiind, sa se afirme in noi domenii. Joi, se pot spune despre dv. lucruri nefavorabile care sa determine o serie de reactii in lant. Vineri, familia va cere sa aveti rabdare si sa amanati un drum stabilit cu persoana iubita. Nativele pot avea, intregul interval, probleme ginecologice trecatoare!

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi si vineri

LEU

Sunt acceptate marti declaratii false si veti fi tot timpul iritati de comportamentul colegilor. Vi se reproseaza replicile acide de catre persoane lipsite de simtul umorului. Miercuri, toti nativii sunt mai vulnerabili decat de obicei, in primul rand pentru ca se implica total in activitati ce pot fi amanate sau realizate de altii. Joi, noi idei financiare. Activitati lipsite de noima si program dezorganizat, mai ales pentru nativi. Vineri, aproape toate nativele se supun orbeste indicatiilor medicale, sperand ca vor recupera astfel ce au pierdut prin excesele facute intreaga saptamana.

Zile norocoase – luni si joi

Zile fatidice – miercuri si sambata

FECIOARA

Participati marti la evenimente importante, fara a fi invitat, dar va faceti prezenta apreciata. Vi se ofera un fel de promovare sau trebuie sa va asumati unele responsabilitati uitate. Joi, sunteti fortat de imprejurari sa luati decizii rapide, ce se vor dovedi ulterior extrem de folositoare pentru toata lumea. Persoana iubita va incurajeaza cam tarziu. De vineri, norocul va surade din nou, dupa mult timp, si ar trebui sa acceptati si pagubele care apar, deoarece vor fi compensate. In general, iubirea si banii "infrumuseteaza" viata nativelor de peste 25 de ani.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti, joi

BALANTA

Nu aveti cum sa scapati de constrangerile celor care va iubesc, dar puteti sa le puneti bete in roate. Marti, amanati din nou intalniri pentru clarificari si sunteti cam nemultumit. Stiti ca aveti adversari de temut, dar acum aflati ca unii fac parte din familie. Joi, nu va impacientati, deoarece dreptatea este de partea dv. si primiti sprijin financiar suficient. Vineri, va rezolvati cele mai stresante probleme cu ajutorul unor relatii influente. Aveti nevoie de protectie si o veti gasi – totul este sa indrazniti sa apelati la momentul potrivit. Nativele sunt irascibile si nemultumite aproape intreg intervalul.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

SCORPION

Sunteti surprins marti de o decizie care va dezavantajeaza, ce apartine unei persoane din familie. Nu sunteti pus in garda de catre nimeni si va infuriati pe buna dreptate. Miercuri, sunteti fortat sa faceti un bilant inainte de termen, pentru ca rezultatele de pana acum vi se par inexplicabil de reusite. Joi, luati parte la o intalnire foarte interesanta. Descoperiti noi afinitati cu persoana iubita, care este mai tandra, dar si mai "bagacioasa". Este posibil totusi sa va declare unele lucruri nu tocmai placute, dar adevarate. Dorinta de afirmare este exagerata mai ales in cazul nativelor.

Zile norocoase – joi si duminica

Zile fatidice – vineri

SAGETATOR

Sunteti rugat luni sa reparati defectiunile care apar intruna, insa sunteti tentat sa refuzati din pricina recompensei neconvingatoare. Marti, vi se reproseaza dezinteresul repetat. Munciti mult, iar rezultatele sunt la fel de multumitoare ca si pana acum. Joi, sunteti gata sa riscati, nu mai tineti seama de pericole si faceti erori impardonabile. Vineri, acceptati niste conditii extrem de ciudate, doar pentru a avea pace si liniste in familie. Sunteti primul care provoaca o noua discutie. Nativele care iubesc isi inteleg si iarta partenerul, mai ales daca este vorba de o persoana Sagetator.

Zile norocoase – joi si vineri

Zile fatidice – luni

CAPRICORN

Program foarte incarcat intregul interval. Situatie financiara mai buna, dar si o deplasare de lunga durata care nu mai poate fi evitata. Persoana iubita ramane acasa fortata de imprejurari si devine cicalitoare. Joi, cei implicati in procese sunt singurii care au parte de castiguri, dar prin proceduri neasteptate. Drumurile scurte sunt cele mai avantajoase vineri, mai ales daca nu plecati singur. Trebuie sa dati dovada de multa rabdare si sa fiti mai insistenti decat pana acum ca sa obtineti o promovare sau macar o recunoastere a meritelor. Nativele au iar un fel de dor de duca!

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – marti

VARSATOR

Sunt posibile un fel de "inclestari" profesionale imprevizibile. Ramaneti in urma acestora incrancenati si incapatanati – nimic si nimeni nu va mai intra in voie. Miercuri, rivalitati afirmate pentru nativi. Se simt abandonati, insa vor dovedi ca se descurca foarte bine fara nicio ingerinta cu, sau fara bune intentii. Joi, barfele bine intentionate le amuza si le relaxeaza pe native. Evenimentele presupun totusi rasturnari majore de situatie. Vineri, dispozitia vitala si programul cotidian exclud total amuzamentul si relaxarea. Pentru native, febra musculara ori dureri de oase.

Zile norocoase – luni si miercuri

Zile fatidice – sambata

PESTI

Atrag in continuare atentia celor din anturaj, sunt cuceritori si gata sa ajute pe toata lumea doar din simpla amabilitate. Marti, se dovedeste un vesnic explorator, calatorind neobosit, macar prin puterea viselor. Joi, cu toate ca regreta nespus ca nu dispune de timp liber, se va implica in alte noi activitati. Vineri, sunt preocupati (mai ales nativii) de sanatatea parintilor sau a rudelor apropiate, fiind foarte constienti ca nu au cum sa le ajute. Nativele pornesc pe neasteptate in cautarea unei alte slujbe si exploreaza intregul week-end anunturile din presa.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – duminica