BERBEC

Negocierile sunt azi avantajoase, iar perseverenta dv. este rasplatita. Din punct de vedere sentimental, aveti senzatia ca sunteti "amortit" si nu luati in seama complimentele si propunerile erotice, nici macar din vanitate, ca pana acum.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Traiti cu uimire o dorinta maxima de a va imbogati. Cei tineri se gandesc intens la gasirea unui partener de viata bogat, care sa ii scape de griji. E bine sa nu va certati cu nimeni (mai ales cu sefii dv.), pentru a nu intra in incurcaturi.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Cei care activeaza ca designeri, sunt creatori de moda sau de accesorii, vor avea astazi sanse maxime. Foarte creativi, energici si lipsiti de modestie, toti nativii se vor "arunca" in activitati noi. Negocierile nu trebuie amanate.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

RAC

Speculatiile lor sunt oneste, dar vor neaparat sa-i impresioneze pe cei din anturaj (mai ales pe sefii directi). Succesul este asigurat, daca nu ii uita pe acei prieteni cu care au fost si colegi multa vreme. Lipsa de masura.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

LEU

Apar propuneri profesionale atragatoare, dar si contracte incomplete. Cei mai multi nativi nu au incredere si nu vor sa renunte la beneficiile functiei detinute deja. Majoritatea nativilor nu fac concesii si chiar nu au mila de nimeni!

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●

FECIOARA

Exclud cu grija tot ceea ce ii irita si sunt ajutati chiar si de necunoscuti. Au senzatia ca traiesc din plin, insa agitatia nu le face bine celor de varsta a treia. Pentru moment, toti nativii sunt foarte multumiti si lipsiti de complexe.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Performantele dv. profesionale sunt exceptionale, dar atrag, din pacate, multe invidii. Problemele de sanatate tind sa devina cronice, mai ales pentru cei care refuza ca de obicei sa apeleze la un medic specialist. Termene depasite.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Sunteti sustinut de prieteni si protectori, care aproba ideile dv. si va ajuta sa le puneti in practica. Faceti fata exigentelor tuturor si verificati de doua ori inainte de a declara ceva. Culmea culmilor e ca riscul pare o dulce relaxare.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●

SAGETATOR

Foarte optimisti si veseli ca de obicei, vor trece ca gasca prin apa prin toate problemele acestei zile si se vor minuna tarziu seara, cand vor observa ca totul s-a rezolvat fara ajutorul lor direct. Iubire fara limite ori retineri!

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

CAPRICORN

Nu au liniste, trebuie sa faca tot timpul cate ceva, chiar daca nu par lucruri importante. Nu numai ca vor descoperi mijloace prin care se pot castiga multi bani, dar le vor impartasi din altruism si celor din anturaj. Contradictii formale.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Pot aparea constrangeri aducatoare de tensiuni interioare maxime. La oricine ati apela, descoperiti ca este fie absent, fie dezinteresat. Seara, aventurile sentimentale primeaza, deoarece va relaxeaza, va dau un sens vietii.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

PESTI

Activitatea profesionala nu este astazi sursa de stres, dar nici de gratificatii sau promovari. Este un sector caldut, lipsit de trairi. Viata sentimentala este in schimb involburata, presarata cu mici sicane si invidii necontrolate.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●