BERBEC

Intuitia ar trebui sa va ajute sa treceti peste incurcaturile de azi sau macar sa va ajute sa le intelegeti mai bine. Sunteti foarte emotiv si tensionat, tocmai cand colegii se decid sa faca un fel de greva originala! Mici revolutii!

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

TAUR

Iesiti in evidenta prin capacitatea de a analiza cu minutiozitate toate detaliile unor probleme pe care se pare ca nu le-a inteles nimeni din anturajul profesional ori chiar familial. Propuneti solutii pertinente unor impertinenti.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

GEMENI

Ati asteptat cu nerabdare sa se schimbe cate ceva in viata dv. si acum parca sunteti prins intr-un vartej din care nu mai puteti scapa. Partenerii amabili si intelegatori va ajuta sa vedeti toate sansele si sa o alegeti pe cea mai potrivita.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Legaturile de rudenie se dovedesc azi foarte folositoare, dar va este oarecum interzis sa faceti promisiuni in locul altor persoane. Pentru unii nativi apar noi posibilitati de imigrare ori joburi platite exceptional. Libertate de exprimare.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

LEU

Va treziti ca nu va mai puteti lua gandul de la un prieten sau ruda care nu reuseste sa-si gaseasca jumatatea si chiar doreste sa se casatoreasca. Nu este exclus sa uitati de serviciu, tot incercand sa-i stabiliti o intalnire amoroasa!

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

FECIOARA

Partenerul dv. nu poate intelege de ce va grabiti sa depasiti niste etape care ar fi trebuit sa va atraga atentia de abia in luna urmatoare. Conflictul reinvie neintelegeri vechi si nu reusiti sa-l linistiti prin glume ori proverbe.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

BALANTA

Este de preferat sa nu refuzati nicio promovare ori job, chiar daca implica pentru inceput deplasari scurte si multe. Viata personala nu va ofera ceea ce doriti, asa ca preferati sa munciti mai mult. Seara, discutii in contradictoriu.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

O dorinta mai veche devine realitate si puteti afirma ca v-ati vazut visul cu ochii. Eforturile dv. profesionale incep sa-si arate roadele, insa nu aveti cum sa va eliberati pentru a sta cu cei dragi. Situatie sentimentala cam incurcata.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

O aventura sentimentala se infiripa pe neasteptate si nu scapati de ceea ce doreati, adica de atentia si curiozitatea anturajului. Creativ, amabil si exuberant, ii influentati pe toti cei din anturaj prin exuberanta si lipsa de prejudecati.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

CAPRICORN

Este posibil sa fiti anuntat ca veti primi musafiri de departe pentru o perioada mai lunga de timp si intrati imediat in panica. Incercati sa treziti interesul celor dragi pentru a fi ajutat, dar nimeni nu va asculta cu suficienta atentie.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

VARSATOR

Insistati in continuare sa va gasiti un partener de cuplu mai serios, pe care sa va puteti baza in orice situatie. Azi, flirtati cu persoane prea tinere sa va inteleaga aspiratiile sentimentale. Seara, faceti confidente unui amic nefericit.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI

Doriti sa oficializati o relatie, care poate fi doar amicala, fara obligatii pana acum. In familie, atmosfera este calma, iar la serviciu calitatile va sunt recunoscute demult. Totusi, starea de neliniste persista si va tulbura reactiile!

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●