BERBEC

Nu rezistati unor tentatii ce se dovedesc periculoase pentru buget. Nu veti scapa de criticile familiei, iar persoana iubita va da un cadou. Primiti propuneri atragatoare, dar nu le luati in serios.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

TAUR

Starea de sanatate este buna, numai ca energia vitala se afla la limita. Inregistrati o cadere, un fel de dezechilibru fizic. Nu rezistati rugamintilor celor dragi si va petreceti seara ajutandu-i.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Persoana iubita va dezamageste si aveti probleme cu vecinii, din cauza unor accidente. Daca sunteti refuzat de persoana iubita, mergeti la cumparaturi singur, fara sa-i purtati pica – e foarte ocupata.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

RAC

Pregatirea unei surprize pentru persoana iubita va ocupa cea mai mare parte din timp. Rudele apropiate va dau de furca, fiind prea barfitoare. Pentru a finaliza activitatile, va organizati cu atentie.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

LEU

Pastrati cu sfintenie secrete pe care ulterior descoperiti ca le cunoaste toata lumea, dar nu va simtiti dezamagit, ci usurat. Seara, un prieten drag comenteaza totul cu umor. Nu fortati lucrurile!

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

FECIOARA

Planificata sau nu, va "bucurati" de prezenta unei musafire, care va impiedica sa plecati de acasa. Rudele sunt si ele uimite de comportamentul dv. aparent incomod. Primiti cu entuziasm multe vesti.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●

BALANTA

Ii convingeti cu abilitate pe colaboratori sa respecte toate indicatiile dv. Tonul amabil si sinceritatea sunt doua calitati care va ajuta sa va impuneti. Va este mila de colegii ce au fost sanctionati.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Este de preferat sa nu acceptati asocierea propusa de amici, deoarece nu dispuneti de banii necesari demararii noilor activitati. Evitati sa va imprumutati, daca nu este de acord si partenerul dv.!

Sanatate – ●●●

Bani –●●●●

Dragoste –●●●●

SAGETATOR

Treceti printr-o criza de lene, ce se datoreaza eforturilor fara sens din ultima perioada. E bine sa va ganditi si la iubire. Pastrati o discretie totala in ceea ce priveste neintelegerile cu familia.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●●

Dragoste –●●●

CAPRICORN

Vi se cere sa participati la o intrunire fara sa vi se comunice motivul delegarii. Nu va plac schimbarile pe care trebuie sa le faceti, dar este de preferat sa nu comentati. Program foarte incarcat.

Sanatate – ●●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Va place popularitatea de care va bucurati si faceti greseala de a considera ca sunteti obligat sa o intretineti prin noi eforturi. Faceti alte planuri de viitor. Investitiile reusesc si acceptati daruri.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

PESTI

Originalitatea dv. e deja cunoscuta de toata lumea. Ati pus bazele unui stil inconfundabil, ce nu poate fi imitat. Discutii, din cauza intarzierilor. Aveti un buget prea mic pentru „investitiile” dorite.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●