BERBEC

Norocosi sunt studentii si elevii, care au succese nenumarate, subestimate de familie. Sunt posibile aventuri erotice ocazionale. Acesti nativi reusesc sa restabileasca relatiile de prietenie la care tanjeau fara speranta pana acum.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

TAUR

Sunt invidiati atat timp cat nimeni din jurul lor nu mai are un noroc financiar atat de evident, dar este mai putin normal sa fie atat de sensibili. Dialogul colegial este viciat de cuvinte dure, asa ca nu se pot relaxa decat in propria casa.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Relatiile lor parteneriale sunt armonioase, dar acesti nativi s-au obisnuit deja cu acest aspect al vietii lor. Sunt in continuare foarte senzuali si au o fantezie erotica fara limite. Pot aparea pericole imprevizibile pentru familistii.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Toti sunt decisi sa faca economii in secret. Mult prea sensibili, se considera nedreptatiti cand nu le sunt luate in seama ideile profesionale cu adevarat de exceptie. Isi varsa focul cand ajung acasa si ii gasesc partenerului nod in papura.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

LEU

Senzualitatea le joaca feste si ajung in fiecare seara in pat cu "dusmanul". Mijloacele financiare sunt pentru moment minime. Persoana iubita este mai mult plecata ori chiar ei fac deplasari lungi si foarte stresante. Controverse.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●

FECIOARA

Sunteti exagerat de sensibili, dar aveti si o intuitie exceptionala care va ajuta sa depasiti problemele majore ce vor aparea pe neasteptate. Toti fac excese erotice si toti au grija sa-si ascunda efemerele aventuri. Buget aproape minim.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Sunteti mai putin meticulos si mai putin incapatanat, asa ca veti accepta unele sugestii din partea persoanei iubite ori a amicelor dv., ce vor fi de bun augur. E posibil sa apara multe contracte ori activitati, ce va vor limita libertatea.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SCORPION

Ca de obicei va place sa va implicati in toate activitatile si, daca este posibil, sa invatati cate putin din toate, dar de aceasta data veti cam exagera. Parintii nu mai au timp pentru copii, iar persoana iubita parca nici nu ar mai exista!

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SAGETATOR

Sunteti preocupat inainte de toate de restabilirea unui buget normal. Nu uitati ca inca sunteti datoare prietenelor si este posibil sa intrati in conflict cu persoana iubita in momentul in care ii veti marturisi ce prioritati aveti.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Sunt in continuare posibile calatoriile lungi de placere, dar si o reconfigurare la nivel profesional. Aveti un fel de revelatie prin care vi se clarifica toate etapele necesare depasirii situatiei de stres si conflict social actual.

VARSATOR

Este bine sa nu mai amanati implicarea in activitatile de rutina si sa preluati rolul de sef fara intarziere. Pentru unii, se iveste pe neasteptate o ocazie sa faca afaceri cu parteneri straini ori chiar sa plece in strainatate.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI

Pentru ca va simtiti bine, faceti mari eforturi la nivel profesional. Toate excesele vor fi penalizate pana la urma printr-o revenire a simptomelor care v-au ocolit in ultima perioada, asa ca ar fi bine sa va temperati interventiile.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●​