BERBEC

Superficialitatea si inconstanta sentimentala va pot crea probleme mari daca sunteti casatorit. De altfel, si cei care au un partener de cuplu vor trece prin tribulatii neobisnuite ca un fel de penalizari. Toate evenimentele se precipita si sunteti obligat sa definitivati toate lucrarile la care colaborati mai mult sau mai putin direct. Cei dragi (indeosebi rudele) sustin ca o cautati cu lumanarea. La sfarsitul intervalului, veti primi din nou sume de bani sau gratificatii mai mari decat va asteptati. Nativele devin din nou cam prea independente!

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

TAUR

O veste buna se asociaza cu o stare de neliniste si adoptati o ipostaza de indiferenta total nepotrivita. Pot interveni schimbari majore in sectorul profesional, care va vor crea o alta disponibilitate sufleteasca, un alt fel de reactie la necesitatea gesturilor caritabile. In plan ideologic, se poate afirma ca apar modificari. Percepeti altfel toate evenimentele majore din viata dv. de pana acum. Conflictele care apar joi sunt minore si este de preferat sa nu le luati deloc in seama. Atrageti ca un magnet interesul persoanelor de sex opus din anturaj! Nativele sunt interesate doar de micile "investitii" casnice.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

GEMENI

Mentalitatea dv. se dovedeste absolut libertina si sunteti gata sa acceptati situatii pe care altii le-ar gasi condamnabile. Sunteti nevoit marti sa participati la o intrunire importanta pentru dv. din punct de vedere financiar. Este bine sa nu alimentati conflictele care apar si sa luati o atitudine mai putin critica fata de cei care va iubesc. Competenta dv. este recunoscuta de toata lumea, doar ca vor aparea foarte multe persoane care va vor cere sfatul. O puternica relatie amoroasa este ascunsa cu grija. Nativele sunt coplesite de "aprecierile" persoanei iubite.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

RAC

Va "colorati" viata largind sfera de activitate pana la depasirea limitei energiei dv. vitale. Sentimentele amoroase fata de partener se transforma intr-o amicitie calduta si foarte curand veti fi atras de o alta persoana din anturaj. Initiativele profesionale va ocupa deocamdata cea mai mare parte a timpului. Uitati sa va mai distrati si curand prietenii vor uita ca mai existati! Trebuie sa faceti fata si unor invidii foarte prost ascunse, unor situatii de care pana acum nu v-ati lovit. Pe neasteptate, nativele vor sa se afirme si in afara familiei.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

LEU

Originalitatea si energia dv. ii surprind pe cei care credeau ca va cunosc foarte bine. Sentimentele si gandurile dv. sunt contradictorii. Traiti momente cerute de acumularea elanului necesar activitatilor planificate. Va intalniti cu multe persoane care va dau o alta perspectiva profesionala. Dusmaniile si certurile nu dispar, dar ii afecteaza mai mult pe prietenii dv. Tensiuni si dureri de cap apar marti si joi. De vineri, va doriti sa va odihniti mai mult decat orice altceva. Nativele se simt stresate si au impresia ca sunt bolnave, asa ca merg la medic.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri

FECIOARA

Acesti nativi doresc sa se simta aparati, sustinuti in orice situatie, numai ca toti cei din jur sunt obisnuiti sa ii considere cei mai tari si mai lipsiti de slabiciune. Discutiile si tatonarile pentru obtinerea de facilitati pentru o persoana draga va ocupa mult timp cam de pomana. O provocare nu este luata in calcul exact cand va asteptati mai putin. Sunteti supus unui test (foarte posibil de natura medicala), fara a vi se da si rezultatul. Vineri, va luati revansa asupra unui adversar foarte puternic. Intregul interval, nativele le cauta nod in papura celor din jur.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

BALANTA

Cei mai multi nativi se intorc la valorile traditionale, dintre care cea mai puternica se refera la familie. Atentia lor se indrepta exclusiv asupra unei persoane care le-a dat mult de furca si pana acum si care efectiv nu vrea sa le recunoasca frumoasele calitati si intentii. Tinerii vor sa se mute in casa noua sau pur si simplu in alta locuinta. La sfarsitul intervalului, apar rasturnari de situatie si exagerari neplacute pentru toata lumea. Nativele sunt din ce in ce mai cochete si cheltuiesc toti banii pentru a deveni mai „frumoase”.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

SCORPION

Scorpionii isi surprind adversarii si le dejoaca masinatiunile prin atitudini absolut lipsite de sens. Totul este insa planificat si nu este exclus ca dorinta secreta a acestor nativi sa se refere la razbunare in orice conditii. Evenimentele sunt intense si se axeaza cu precadere pe sectorul profesional. Nu le pare rau ca in aceasta perioada cheltuiesc mai mult decat castiga, daca acest lucru este recunoscut de familie. La sfarsitul intervalului, se decid sa organizeze o petrecere. Nativele renunta la visele lor grandioase si se axeaza pe activitati de duzina.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

SAGETATOR

Evenimentele din acest interval sunt senzationale din toate punctele de vedere, dar mai cu seama pentru cuceririle amoroase ce devin foarte posibile. Li se face dreptate marti, cand le sunt returnate sume de care au fost lipsiti pe nedrept. Conflictele dispar aproape total, daca nu se iau in seama hachitele persoanei iubite si incapatanarile acesteia. Barfele sunt de aceasta data amuzante (pentru ca se refera la alte persoane). Se pot lansa in noi activitati. La sfarsitul intervalului, deplasari de placere. Nativele vorbesc prea mult si nu pot pastra secretele nimanui.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

CAPRICORN

Apare o importanta modificare de statut profesional. Nimeni nu se mira, Capricornii fiind cunoscuti pentru puterea de munca si de decizie. Cei tineri primesc un aviz favorabil pentru o bursa sau o deplasare de lunga durata in strainatate. Miercuri si joi, apar complicatii din cauza unor accidente casnice (spargerea unei tevi etc.). Se pot baza pe aprobarea si sprijinul sefilor si rudelor in varsta. Starile de pesimism se leaga de amintiri neplacute si de pierderea nu de mult timp a unor persoane iubite. Nativelor nu li se pot face reprosuri – sunt intelepte si constiincioase.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri

VARSATOR

La inceputul intervalului, se raporteaza la trecut si se bucura pentru ceea ce au realizat pana acum. Deciziile pe care le iau acum sunt absolut necesare si se refera la destinul tuturor celor din anturaj. Joi, au senzatia ca renasc, ca reiau viata de la inceput. Muncesc mult si apeleaza la relatiile parteneriale pentru a mai scapa de drumuri. Sunt redimensionate cu placere si speranta aproape toate activitatile. Vorbesc mai mult decat de obicei, dar comunica date neimportante. Nativele vor sa se distreze, sa se relaxeze, sa scape de responsabilitati.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

PESTI

Toate activitatile restante se razbuna si trebuie sa faceti mari eforturi pentru a scapa de belele (de contractele nefinalizate). Detaliile marunte nu sunt luate in seama pentru ca nu mai exista timp pentru asa ceva. Sunt avantajati cei care lucreaza ca arhitecti sau designeri (primesc contracte pentru tot restul anului). Subtilitatea si originalitatea se manifesta in toate situatiile. Conflictele familiale dispar si atractia sexuala pentru partener reinvie pe neasteptate. La sfarsitul intervalului, sunteti vizitat de rude. Nativele se pregatesc intens pentru o sarbatoare in familie.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata​