Zodiac: Scorpion

SCORPION: IUBESC SI SUNT IUBITI

Iubire

Preocupati de implinirea viselor dv. financiare, nu bagati de seama ca ati devenit un fel de magnet pentru cei din jur. Deosebit de prosperi si atragatori si din punct de vedere fizic, in anturajul dv. roiesc tot felul de persoane interesate, dar si captivante. Impulsivi, aveti un comportament imprevizibil, mai ales in "afacerile" sentimentale. Va puteti indragosti instantaneu, la prima vedere, fara a analiza atractia pe care o simtiti pentru cele mai diverse persoane din anturaj. Este adevarat ca va si trece repede, cu exceptia lunilor noiembrie si decembrie. Sarbatorile de iarna va "implinesc" sentimental asa cum nu ati fi crezut niciodata.

Sanatate

La inceputul anului, nu va bucurati de o imunitate ridicata, asa ca nu sunt excluse virozele, care pot da complicatii, daca nu aplicati tratamentul corect. Cu Saturn in Casa I, starea de sanatate va fi destul de dificila prin aparitia unor probleme hormonale sau intestinale, mai ales in cazul seniorilor zodiei. In plus, nativii tineri vor avea senzatia ca au permanent deasupra lor un nor, ceva ce ii apasa si ii indispune. In luna aprilie insa infloriti efectiv si va simtiti exceptional din toate punctele de vedere. In mai, disfunctiile hormonale (indeosebi tiroidiene) devin si pentru dv. un prag de incercare. In decembrie, posibile cronicizari.

Bani

Din punct de vedere financiar, incepeti anul cu dreptul: aveti parteneri prosperi si bine intentionati, chiar daca planeaza un fel de pericol deasupra relatiilor dv. de orice natura. Inspirati vor fi nativii care vor face acumulari de "capital" in aceasta perioada de progres financiar. In martie si aprilie faceti cheltuieli prea mari, pe care le recuperati insa in luna aprilie. Vara nu va ofera intervalul de relaxare de care aveti nevoie, tocmai datorita sanselor financiare care se succed cu rapiditate. Incheiati anul de-a dreptul glorios, dar nu trebuie sa renuntati nici in aceasta perioada la economii "albe" pentru zile negre!

Joburi si cariera

Foarte seriosi si concentrati asupra dezvoltarii dv. profesionale, nu luati seama la intrigile care se tes in jur, care au ca scop sa va impiedice sa va schimbati drumul in viata. Veti face planuri peste planuri, veti da multe interviuri si veti purta negocieri interesante, dar si foarte stresante. Cei mai multi nativi viseaza sa aiba patroni straini sau chiar sa lucreze in strainatate. Sansele vor aparea de abia din august, cand veti avea o problema in a alege ce poate sa fie mai potrivit. Nu trebuie sa va grabiti, deoarece este posibil ca urmare sa fiti obligat de imprejurari sa treceti de la un job la altul pana veti gasi ceea ce va place cu adevarat.

Prietenii si aliante

Nu veti renunta sub nicio forma la prietenii si amicele dv. In primele doua luni ale anului si in decembrie, veti avea posibilitatea sa-i aveti aproape si sa va ajutati reciproc. In restul alunului, ne veti avea suficient timp pentru a le acorda atentia cu care i-ati obisnuit, dar nici nu veti fi singur pe lume. Ca si in anul precedent, veti avea capacitatea sa atrageti in jurul dv. pe mai toate persoanele tinere din anturaj, care au nevoie de sfaturi (nu este imposibil sa fiti invidiat si pentru aceasta situatie). In privinta aliantelor, doar luna iunie este favorabila, asa ca va trebui sa profitati din plin de oportunitati.

Vacante si calatorii

Cei care doresc sa faca multe calatorii, lungi sau scurte, vor avea posibilitatea sa-si indeplineasca dorintele, doar ca nu toate vor fi pe placul dv. Pana in iulie inclusiv, sunt favorizate deplasarile lungi, cele mai multe in afara tarii sau a localitatii natale. Incepand cu a opta luna a anului, nu veti mai avea suficient timp liber pentru calatoriile lungi, dar nu veti renunta sub nicio forma la cele de scurta durata. Veti avea posibilitatea de a avea o vacanta de vis in primele doua saptamani din luna august. In luna noiembrie sunt contraindicate excursiile facute cu autoturismul, indiferent de cat de nou este.

Numere norocoase: 1, 36, 23, 44