Zodiac: Taur

Zodiac: Taur

Foto: Hotnews

Cariera

In ianuarie si februarie, faceti tot posibilul sa va afirmati si sa fiti promovati cat mai repede cu putinta. Nativi care vor fi dezamagiti, vor renunta la eforturile suplimentare pana in august, cand vor ajunge la concluzia ca le lipseste senzatia placuta de a munci ceea ce le place. Cei care vor primi promovarea mult dorita, vor continua sa faca planuri marete si nu putini vor fi cei care vor incerca sa lanseze o afacere proprie. Toti nativii vor avea din august posibilitatea de a alege domeniul cel mai potrivit pentru realizarea lor profesionala (medicii si bucatarii sunt lipsiti de efortul de a-si gasi ocupatia cea mai potrivita).

Iubire

Nimeni nu se va putea intelege cu dv. in ianuarie, poate si din cauza incurcaturilor din "afaceri". Comportamentul dv. nu se va schimba insa nici in acest an in relatiile cu cei dragi. Veti fi la fel de schimbator si de nehotarat, dar macar celibatarii nu vor mai exclude posibilitatea unui mariaj, mai ales incepand din luna august. Cea mai "dulce" luna va fi octombrie, cu toate ca foarte curtati veti fi in mai, cand veti descoperi ca sunteti iar un adevarat cuceritor. Luna decembrie va incununa acest an al redefinirii dv., mai ales ca din iunie veti fi un adept indarjit al exceselor erotice.

Sanatate

Pentru dv. este un an mult mai bun ca stare de sanatate. In mai, starea de confort va va impinge sa va asumati riscuri inutile. Cei mai multi veti avea un comportament labil si predispus la lipsa de rezistenta in fata viciilor. Primele sapte luni ale anului, va mai exista si un oarecare pericol pentru cei care sufera de boli cronice ale coloanei sau rinichilor. Din pacate, incepand din august, mai ales nativii tineri vor fi in pericol sa fie "atacati" de tot felul de alergii si infectii. In ultima parte a anului, veti calatori mult, veti face excese de tot felul si veti adopta un mod de a trai lipsit de limite.

Bani

Familia va sustine financiar in prima parte a anului (exceptie fac ginecologii, arhitectii si constructorii). Din luna iunie, se va produce un reviriment care va va uimi in primul rand pe dv. Sansele financiare vor fi multiple si aproape ca nu veti stii care oportunitate este mai favorabila. Pana in luna decembrie, veti avea insa de achitat o multime de datorii, fara a va afecta totusi nivelul de trai. Sfarsitul anului va fi "apoteotic" si nu este exclus ca o mare parte dintre nativii acestei zodii sa faca investitii lipsite de discernamant ori sa se implice in relatii cu persoane lipsite de bun simt.

Prieteni

Va bucurati, intreg anul, de relatii amicale deosebite si foarte numeroase. Prietenii dv. sunt in majoritatea cazurilor persoane influente, foarte importante si din punct de vedere social. Va place sa credeti ca sunt si foarte prosperi, dar aceasta parere va disparea in luna iulie, cand veti descoperi ca dv. sunteti mai "bogat", mai ales cand este vorba de familie. In general, aveti tendinta sa va pastrati relatiile amicale secrete.

Vacante si calatorii

Mai tot timpul veti fi obligat sa faceti multe deplasari scurte, iar anul debuteaza in unele cazuri prin calatorii de lunga durata. Delegatiile se vor aglomera incepand din luna octombrie, iar situatia nu va va face mai deloc placere. Luna august este recomandata pentru un concediu de vis. In general, calatoriile de placere pot fi combinate, in mod fericit, cu afacerile.

Perioade favorabile: 20 aprilie - 25 mai, 2 iulie – 19 august