Busy week, mai toata petrecuta pe drumuri. (Ma straduiesc sa nu uit cand ma impiedic prin gropi de ce am numai pantofi cu tocuri cui. Ridica posteriorul divei - c’est moi toujours, inalta talia, arcuiesc gamba. Cresc exponential sansele de realizare profesionala si personala. Echipament din dotare obligatoriu pentru orice career girl. Killing pentru moliile de birou, letal pentru taximetristii bucuresteni..).

La propriu am fost pe drumuri, ca tot pe jos imi fuck veacul. M-am miscat mai bine decat ma asteptam, si de o mie de ori mai bine decat se astepta piggy face Raluca, molia de la IT. Fix a treia zi dupa ce mi-au trantit preavizul, fatuca asta impleticita la limba mi-a transmis cu satisfactie ca nu stiu ce acces, la nu stiu ce conturi mi-a fost restrictionat.

Nu am putut sa nu observ negul de pe nasul de purcica, dar m-am straduit sa am un discurs corporatist. Ma pregatesc sa fiu CEO, ce Dumnezeu! Mi-a iesit figura. And God how good I am! I-am multumit mieros pentru colaborare (Hai sa nu fiu rea, ca fata a muncit. Mi-a citit timp de doi ani toate mail-urile si a dat cu subsemnatul din greu pe la sefi.

Ce-i de colea? Si asta pe o leafa de toata mizeria. Da, da’ badge-ul e de transnationala ....face bine la CV. O da bine, nu zic, dar mutra de suina, combinata cu dosul de bovina ii taie din start orice avant, de orice natura. Parca se cuplase cu un baietas, tot de pe la IT...in secret, ca politica firmei zice „pas” la activitati de doi in doi.

Oricum am aflat cu totii, ca tipul, un marlanel de Pipera, s-a laudat in dreapta si in stanga ca a marcat la sefa.)

Si am avut un zambet urias intiparit pe figura (multumesc, mama, ca mi-ai pus aparat dentar la timp!) cand i-am spus ca inteleg politica firmei. Ba chiar o ador ... politica. Ca oricum nu la conturile cu pricina voi da lovitura de gratie. Asta nu am mai spus-o. Sunt strateg ce naiba, nu gospodina din colt.

Am pus totul la punct acum doua seri. Un gin tonic, inca unul si am produs planul, cu „P”, asistata de my best friend Google. Cuvinte cheie: get even on your boss. Wow, as putea sa imi dau doctoratul cu toate link-urile pe care le-am citit. Ca la carte am facut strategia, cu mission, vision si tot tacamul.

Un CEO stie! Am scris toata noaptea, cu stanga, biletele roz de amor. La „aruncare”: Bestia. La „primire”: Geo, ca tot i-a gaurit femeii epiderma periind-o non stop, team leader/ul de pe institutional si Seful cel Mare - Big Boss, God, The One, Cel Ce Ne Binecuvanteaza cu Prezenta Sa. Remy, pentru dame. Made in France. Maine dau drumul la „literatura”. YESS!