Scorpion

JOBURI SI CARIERA

Inceputul anului nu aduce schimbari majore, insa devine foarte vizibila sustinerea venita din partea prietenilor, colegilor, a partenerului de cuplu si a unor protectori foarte puternici. Din martie pana in luna mai, majoritatea acestor nativi calatoresc (in tara ori peste hotare), acumuland experienta prin analogii si analize critice. Din aprilie si pana la sfarsitul anului, vor fi mai putin interesati de aspectele financiare ale activitatii lor, asa ca nu este exclus sa trezeasca suspiciuni, cu toate ca se "zbat" pentru bunastarea echipei din care fac parte. Toata luna iunie sunt mai revolutionari, mai putin dispusi sa accepte parerile colaboratorilor si foarte grabiti sa revolutioneze aspectele cele mai importante ale activitatilor.

DRAGOSTE

Te "delectezi" in voie, in ianuarie si octombrie. Cauti partenerul ideal in februarie. Autoritar(a), infrunti dogme, in aprilie. Iti faci usor simpatii din anturaj, mai ales in august-septembrie. Exista in aceasta perioada un pericol pentru cei tineri, care vor sa-si intemeieze in pripa o familie, iar parintii lor nu vor gasi suficiente motive sa-i opreasca. In luna mai, unii nativi isi vor gasi partenerul compatibil, iar cei deja casatoriti se vor bucura de un fel de a doua luna de miere. Toti nativii vor fi adulati in octombrie si noiembrie, cand va iesi la iveala, orice ar face, cat de patimasi pot fi. Aventurile secrete din septembrie sunt scoase la lumina de partenerii lor, care sunt mandri ca au fost alesi dintre totii adoratorii.

BANI

Ai interventii bruste, pentru beneficii suplimentare, timide la inceputul lui martie dar hotarate, stimulate de asociati, in mai. Cheltuielile cresc in august si in septembrie. Faci parte dintre cei mai norocosi, din punct de vedere financiar, nativi pe parcursul intregului an! Mai dificil va fi doar pentru cei care au facut imprumuturi bancare foarte mari ori care inca nu au reusit sa finalizeze lucrarile la mult visata locuinta. Chiar si calatoriile se vor dovedi in acest an un fel de "sugative" pentru castiguri.

SANATATE

In prima jumatate a anului te pot sacai boli trenante. In ianuarie si iulie, poti avea tulburari de circulatie sau palpitatii. Impulsiv(a), in februarie-martie si din august te poti accidenta. Pana in luna august, starea de sanatate este schimbatoare, mai ales in cazul celor care nu vor sa apeleze la interventii chirurgicale. Si cei care muncesc foarte mult vor fi in pericol, indeosebi daca fac eforturi fizice foarte mari. Cele mai bune perioade se vor inregistra in iunie si iulie, cand vor uita ca au programari hotaratoare.

AVANTAJE SI SUCCESE

ADOLESCENTI

Visati la vacante, la excursii, insa nu va puteti desprinde de programul stabilit chiar de voi. Inca de la inceputul anului, in ciuda expansivitatii si exuberantei, tocmiti planuri minutioase pentru viitorul dv., mai ales in privinta unei viitoare "cariere", chiar daca pare mult prea devreme.

JUNIORI

Foarte atragatori si vorbareti, cei mai multi traiti povesti de iubire cum nu ati visat vreodata, care va indeparteaza de planurile financiare ambitioase. Lunile octombrie si noiembrie sunt extrem de favorabile pentru nefamilisti, deoarece aveti toate sansele sa va gasiti jumatatea care va va aduce fericirea.

SENIORI

Cu toate ca exista in continuare posibilitatea sa plece pe neasteptate peste hotare, vor refuza sansele la care au visat pentru a construi o soarta la care nici nu s-au gandit pana acum. Cei care au copii investesc cu folos totul in viitorul acestora, iar pensionarii se bucura de avantaje in luna august.