Capricorn

JOBURI SI CARIERA

Cei mai multi nativi vor face greseala sa considere ca deja cariera lor este lipsita de "pericole" si prefera sa se perfectioneze in alte domenii, fara a da atentia cuvenita activitatilor de zi cu zi. In primele doua luni ale anului, relatiile colegiale sunt in continua schimbare, nativii incercand sa repare greselile facute in anul precedent. Cei care sunt deja sefi vor fi mult mai drastici si prea "vorbareti", cu exagerari sarcastice. Pana in luna mai, vor fi criticati mai ales de catre parteneri, care se pot transforma pe neasteptate in adversari. In mai si noiembrie, se va pune capat unor colaborari considerate traditionale, doar pentru ca nativii Capricorni vor sa dovedeasca din nou ca se pot descurca si singuri.

DRAGOSTE

In ianuarie, ai aventuri departe de casa. Ai succes la "public" in februarie si o buna imagine in aprilie-mai. La inceputul lui august, doar te distrezi. Dupa 15 septembrie, te linistesti. Daca ianuarie ii gaseste prea preocupati de conflictele familiale cu rudele apropiate (ori sunt prea bolnavi) pentru a se mai implica in aventuri sentimentale, in august deja incep sa-si cam faca de cap. Intreg anul 2017 este caracterizat de altfel de lungi perioade de "asceza" erotica, urmate de altele in care excesele ii dau peste cap cu totul.

BANI

Investitiile mai "periculoase" vor fi facute in ianuarie si februarie. Pana in luna aprilie, vor fi escrocati de cei mai buni prieteni, iar pierderile financiare pot sa fie considerabile. In octombrie, venitul este asigurat din munca de zi cu zi. Profitul creste totusi intre 20 mai si 25 iunie. Pana pe 25 august, poti face speculatii. In octombrie-noiembrie vin multe cadouri. Exista posibilitatea sa piarda bani si prin investitii nesigure, prin administrarea confuza a bugetului personal ori prin acte altruiste lipsite de limita.

SANATATE

Pentru dv. este un an mult mai bun ca stare de sanatate. In mai, starea de confort va va impinge sa va asumati riscuri inutile. Cei mai multi veti avea un comportament labil si predispus la lipsa de rezistenta in fata viciilor. Primele sapte luni ale anului, va mai exista si un oarecare pericol pentru cei care sufera de boli cronice ale coloanei sau rinichilor. Poti avea retentie de bila, depuneri la rinichi, blocaje de energie, dureri de gat, din incordare sau oboseala. Suferinte ciudate in aprilie, acute in iunie-iulie si cronice in ultimele patru luni ale anului. Problemele reumatice se accentueaza!

AVANTAJE SI SUCCESE

ADOLESCENTI

Nu va exprimati clar intentiile si chiar deciziile voastre sunt foarte greu de inteles. Cu toate ca va vorbiti greu si chiar si cele mai apropiate persoane din familie va inteleg cu greutate, veti depasi orice obstacol, demonstrand cat de intelept sau serios sunteti.

JUNIORI

Apare posibilitatea sa va redresati din punct de vedere financiar, dar succesul deplin va aparea in lunile februarie si octombrie. Toate incasarile pe care le faceti sunt insa sortite sa ajunga in "buzunarele" altora. In ciuda neintelegerilor numeroase, pana la 1 septembrie aveti un job de vis.

SENIORI

Munciti mult si cu placere, mai ales ca aveti sansa sa va faceti noi prieteni influenti. Celor din anturaj li se pare ciudata prosperitatea voastra si va ajuta sa intelegeti cat de norocos sunteti. Pensionarii seniori au avantaje maxime la inceputul lui octombrie.