• Cariera

Ianuarie

Optimismul tau este in crestere. Aceasta luna anunta dificultati care au legatura cu bunurile imobiliare. Este posibil ca reorganizarea profesionala sa va prinda nepregatit si sa aveti reactii mai putin obisnuite.

Februarie

Vei descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Sanse noi. Inregistrati un varf de incasari fara precedent, din activitati profesionale la care nu va pricepeti.

Martie

Esti pe punctul de a rezolva o problema importanta la serviciu, chiar daca nu-ti impune nimeni nimic. Veti primi o noua propunere foarte interesanta referitoare la o calatorie sau o deplasare mai lunga.

Aprilie

Ia masuri drastice si impune-ti rapid autoritatea, altfel n-ar fi exclus sa suferi unele pierderi. Este de dorit sa va implicati mai mult la serviciu si sa nu refuzati sa faceti drumurile necesare.

Mai

Daca te-ai cramponat de proiecte sau idei invechite, vei fi obligat sa faci si unele schimbari profesionale. Cu toate ca doriti din tot sufletul sa faceti schimbari de activitate, sunteti constient ca nu se poate de acum.

Iunie

Nu este bine sa te grabesti in a trage concluzii prin care ai fi in stare sa ierti pe cine te supara. Este clar pentru toata lumea ca nu dispuneti de un job lucrativ, dar dv. continuati sa faceti cheltuieli.

Iulie

Se prevad controverse sau momente in care ai putea pune la indoiala bunele intentii ale celorlalti. Cei care au colaboratori tineri primesc vesti bune, care le creeaza o stare de maxima multumire sufleteasca.

August

Este bine sa demarezi activitati productive si sa urmezi sfaturile celor care iti vin in ajutor. Celibatarii au parteneri noi sau pot deveni parinti. Ceilalti se implica total in activitatea actuala.

Septembrie

Esti dezorientat, dar nu vrei sa asculti de sfaturile celor dragi care ca de obicei iti vin in ajutor. Si la serviciu, si acasa aveti tot felul de vizitatori, mai mult sau mai putin cunoscuti. Plictiseala.

Octombrie

Este posibil sa descoperi ca unele persoane nu iti merita increderea sau ca naivitatea ta este maxima. Ati face orice ca sa renuntati la noile imprumuturi, insa mai aveti pe cap unele probleme profesionale.

Noiembrie

Inspiratia atinge cote maxime, astfel ca reusita este tot mai aproape de tine. Joburi neasteptate. Persoana iubita pare mai maleabila, gata sa faca unele compromisuri. Relatii profesionale armonioase.

Decembrie

Accentul cade indeosebi pe actiuni oficiale, cum ar fi relatiile cu autoritatile sau bancile. Va judecati in continuare cu severitate rudele, le impuneti restrictii si nu renuntati la "pedepsele" aplicate colaboratorilor.

  • Bani

Ianuarie

Castiguri deosebite vor avea actorii, cantaretii si cadrele didactice. Ceilalti sunt stresati de familie si impinsi sa-si schimbe profilul de activitate, ori sa renunte la parteneri.

Februarie

Cei ce lucreaza in publicitate vor inregistra la mijlocul intervalului un succes important. Schimburile de experienta bancara vor sta la baza unor noi tipuri de imprumuturi.

Martie

Cu toate ca luna incepe prin acordarea tuturor sumelor restante de la locul de munca, acesti nativi au senzatia ca viitorul nu le rezerva nici o surpriza placuta. Parteneri noi dintre rude.

Aprilie

Se pun la invceputul intervalului bazele unor contracte, ce se vor finaliza la sfarsitul lunii, cu ajutorul unor prieteni influenti. Schimbarile financiare sunt imprevizibile, dar aducatoare de sanse.

Mai

Indiferent de natura activitatii lor, indiferent de ce fel de parteneri au, acesti nativi continua sa castige multi bani cu eforturi minime. Stiu sa profite de toate sansele.

Iunie

La inceputul intervalului, vor incasa un cec "gras" ori vor primi un fel de subventie generoasa din partea familiei. Sunt prea optimisti si se lauda cu blana ursului din padure.

Iulie

Platesc amenzi din cauza partenerilor, insa nu renunta la aliantele profesionale. Au multi adversari care le fac o concurenta acerba si se decid sa faca schimbari promotionale.

August

Comertul de orice natura, chiar si cu obiecte de arta sau cu produse cosmetice, ii salveaza de la faliment. Publicitatea este favorabila, dar foarte scumpa si impovareaza bugetul.

Septembrie

Tehnica noua, inclusiv stiinta informaticii, ii ajuta sa-si completeze fondurile si ii deconecteaza. Banii vin la sfarsitul intervalului, insa sunt insuficienti, asa ca apeleaza iar la economii.

Octombrie

Mare atentie la investitiile (cheltuielile) mari pe care le faceti, pentru ca este posibil ca exagerand sa atrageti asupra dv. dezaprobarea sefilor si sa fiti penalizat.

Noiembrie

Nu stiti nici dv. cui datorati mai mult: norocului ori sansei de a avea colegi si colaboratori excelenti. Chiar daca castigurile sunt inexistente in intervalul acesta, viitorul este asigurat

Decembrie

Cei care lucreaza in strainatate ori cu strainii nu au cum sa-si dezvolte afacerea, iar bugetul este minim. Patronii recupereaza pierderile si reusesc sa aiba si profit.

  • Iubire

Ianuarie

Nu uita de prieteni si macar incearca sa organizeze o masa festiva. Vor sa faca multe si frumoase surprize, dar nu toti reusesc! Intalnirile planificate sunt contramandate. Lipsa de intelegere a persoanei iubite li se pare inacceptabila si nu este exclus sa ia decizii pe care le vor regreta ulterior.

Februarie

Refuza sa cheltuiasca vreun banut pentru cadouri si isi impun punctul de vedere in fata partenerului de cuplu. La inceputul intervalului, au multi musafiri si este posibil sa plece de acasa pentru a evita intalniri cu persoanele care le displac. Vor munci mult si din aceasta cauza se vor certa cu persoana iubita.

Martie

In aceasta perioada nu mai aveti ochi decat pentru partenerul de cuplu. Faceti orice pentru ca acesta sa se simta bine, mai ales daca aveti de gand sa-i refuzati din nou "cererea" in casatorie. Vor exclude totusi calatoriile pentru a fi aproape de persoana iubita. Exista pericole pentru nativele insarcinate.

Aprilie

Isi vor cheltui economiile pentru a castiga aprecierea persoanei iubite prin cadouri. Poate se vor simti si putin vinovati ca au de gand sa plece departe de familie. La mijlocul intervalului, dau multe sfaturi intelepte si reusesc sa readuca pe linia de plutire relatia cu partenerul de cuplu.

Mai

Nu dispun de fondurile de care au nevoie si considera ca vina o poarta doar partenerul de cuplu. Daca se ajunge la discutii "lamuritoare", declaratiile vor provoca unele conflicte de moment. Majoritatea sunt obligati sa faca multe drumuri intregul interval si sa ajute persoana iubita sa depaseasca obstacole majore.

Iunie

Vor face multe cadouri partenerului de cuplu, rudelor apropiate si copiilor, dar se asteapta sa primeasca si ei daruri. Au impresia ca persoana iubita are mai multi bani decat ei si se considera dezavantajati, cu toate ca sunt angajati profesional dincolo de limite.

Iulie

Excesele erotice va pun nu numai sanatatea in pericol, ci si relatia cu partenerul de cuplu stabil. Aspectele sunt mai periculoase pentru familisti, care uita ca au niste obligatii "". Cei iubiti nu le sunt recunoscatori pentru tandrete.

August

La inceputul intervalului, activitatea profesionala va impiedica sa va puneti in practica visele. Mai ponderat ulterior, aveti de la jumatatea intervalului o perioada de vis, iubire, pasiune si extaz. Pot aparea si conflicte intre mame si copii.

Septembrie

Atat celibatarii, cat si familistii sunt la fel de dezamagiti de relatiile lor sentimentale. Senzualitatea nativilor se va afla la cote maxime, vor fierbe de pasiune, dar partenerul va ramane totusi neimpresionat.

Octombrie

Se indragostesc la prima vedere, fac pasiuni care le ravasesc viata, uita sa munceasca, sa-si respecte promisiunile profesionale, dar sunt foarte fericiti. Declaratiile lor sunt clare si leaga noi relatii.

Noiembrie

Atrag permanent privirile celor din anturaj. Radiaza un fel de magnetism sexual agresiv, se simt bine si pun in practica cele mai subtile tehnici erotice. Experimente sexuale periculoase.

Decembrie

Gelosi si posesivi, renunta la pastrarea secretelor si isi aclama iubirea de familie fata de oricine are rabdare sa-i asculte. Intre timp, pun la cale un fel de calatorie, care spera sa le acorde rastimpul necesar unei recuperari a pasiunii de altadata.

  • Sanatate

Ianuarie

Va cheltuiti energia vitala in discutii fara sens. Depresie, la sfarsitul intervalului. Pentru ca sunteti impiedicat sa va afirmati, veti cadea intr-o melancolie periculoasa. Va ascundeti starea de nemultumire profunda printr-o activitate dezorganizata.

Februarie

Energie vitala maxima si stare de sanatate foarte buna, cu exceptia echilibrului psihic. Graba strica treaba in cazul dv. Va simtiti bine si faceti eforturi maxime, periculoase. Este necesar sa fiti mai atent, pentru a evita accidentele.

Martie

Stare inexplicabila de rau, de lipsa de energie si neliniste permanenta. In cazul in care va aparea o infectie oculara sau auriculara, trebuie sa luati imediat masuri drastice. De abia la sfarsitul intervalului veti scapa de starea de apasare si de migrene.

Aprilie

Sanatate excelenta, cu o indispozitie trecatoare la mijlocul intervalului. Mici probleme provocate de tensiunea mare ori edeme la picioare. Mai multa miscare va scuteste de durerile de picioare si de migrene.

Mai

Faceti afirmatii care va provoaca crize cardiace (va implicati in procese dure). Relatiile cu partenerii devin atat de rigide la mijlocul intervalului, incat sanatatea dv. va fi afectata dezastruos. Cardiacii vor trece prin clipe grele. Atentie la retentia de lichide!

Iunie

In continuare, aveti tot felul de stari ciudate, pe care le "rezolvati" cu ajutorul sfaturilor amicale. Va lasati pe mana prietenilor si bine faceti, daca acestia au o diploma de medic. Va simtiti cand bine, cand rau si nici un medic nu va poate pune un diagnostic clar.

Iulie

Nu ati avea nici o problema, daca nu v-ati implica in atatea activitati incat ajungeti la oboseala cronica. Profitati de aceasta perioada de sanatate infloritoare sub toate aspectele. Nu aveti probleme, chiar daca durerile de spate pot fi considerate un semnal de alarma.

August

Nu va puteti plange ca nu va bucurati de o stare de sanatate care va sustine in tot ce faceti. Puteti pleca fara grija in concediu, fiind sigur ca nu vor aparea neplaceri. Chiar daca mai apar mici indispozitii (greata matinala), in general va simtiti bine.

Septembrie

Foarte sensibil, mai ales ca sunteti fortat sa aveti grija de cineva bolnav. Comportament ciudat. Va considerati cel mai cu "mot" si va desfideti chiar si amicii. Vreti sa detineti controlul la toate nivelurile si aveti surprize care va provoaca unele crize.

Octombrie

Chiar daca vi se recomanda un tratament pentru durerile de stomac, nu il veti aplica. Luati decizii atat de ciudate, incat va afecteaza si starea de sanatate. Nu renuntati la tratamente daca va simtiti mai bine! Reapar crizele de stomac.

Noiembrie

Cardiacii sunt in pericol, mai ales daca vor considera ca pot renunta la medicatie! Pentru ca aparent se simt bine, renunta la indicatiile medicilor si apar probleme mai grave. Unii nativi de varsta a III-a se vor decide sa suporte o extirpare a prostatei. Pericole cardiace.

Decembrie

Chiar daca va doare spatele, nu va puteti plange ca aveti probleme de sanatate mari. Fumatorii tusesc mai mult, dar in mod sigur nu se vor duce la medic si nici nu vor renunta la fumat. Sfarsitul intervalului va gaseste in deplina sanatate.

  • Concedii si calatorii

Vor calatori si in acest an foarte mult, majoritatea deplasarilor fiind in interes de serviciu ori pe la rudele din alte localitati. Nu sunt excluse nici "stagiile" de munca in strainatate, facute fara placere ori cu vreun castig iesit din comun. Luna ianuarie si a doua jumatate a lui octombrie sunt prielnice concediilor reusite, caracterizate de exact acele „distractii” care le plac in mod deosebit.