A cantat la chitara, a compus muzica folk, a scris poezii, iar in armata facea portretele subofiterilor. Astazi, este cel mai controversat, dar si cel mai premiat regizor roman de teatru al ultimilor ani. A dat intre timp pasiunea pentru chitara si desen pe cea pentru fotografie si marturiseste ca nu se mai poate dezlipi de aparatul foto, oriunde s-ar duce. Iar de curand, i s-a propus sa inregistreze si un cantec, ca… solist. Pana atunci, Radu Afrim a decis sa arate lumii 20 dintre fotografiile sale, in prima lui expozitie din Capitala.

O expozitie a carei idee s-a nascut in doar 10 minute, dar care, ca orice eveniment marca Radu Afrim, a atras ca un magnet, facand ca micuta, dar cocheta librarie engleza din centrul Bucurestiului sa devina neincapatoare.

Alternanta alb-negru, ipostaze mai mult sau mai putin indraznete, trupuri partial goale si atat de cunoscuta grija pentru detalii si estetic a lui Radu Afrim – sunt ingredientele celor 20 de imagini semnate de regizor si selectate de fotograful Cosmin Bumbut pentru a fi expuse la English Bookshop.