Ei bine, urmeaza sa ii luam mintile. Incetul cu incetul, fara graba si cu siguranta vom ajunge acolo unde ne dorim. Fiecare dupa caz. In timp ce unii probabil ca o sa va ia bomboane, o tona de flori si o sa sune la cinci minute dupa ce au primit o carte de vizita, eu o sa va pun la dispozitie un ghid practic in 7 pasi.

1.Trebuie sa ne asiguram ca intr-adevar „ne-am placut”. Asta inseamna ca NU o sunam ca disperatii in maxim 12 ore. Mintea unei femei este fragila, asa ca trebuie sa profitam. Nu mai functioneaza partea cu oferitul numarului de telefon si atat. Daca ea ni-l da pe al ei, noi facem la fel. Si asteptam! Cam 2 zile. Daca ne-am placut indeajuns, ne va suna ea. In 2 zile are tot timpul sa isi imagineze ce parfum va folosi la prima intalnire, cum ne vom muta impreuna, ce culoare vor avea ochii copiilor nostri si asa mai departe.

2.Cand ne suna, ne aratam surprinsi si devenim putin indiferenti. Ii spunem ca avem treaba si ca o sunam noi inapoi. Va fi dezamagita! O sa spuna ca nu ne intereseaza si este exact ce ne dorim, pentru ca o sunam inapoi in 2-3 ore cand isi va fi pierdut orice speranta si fluturii din stomacul ei se vor trezi la viata. O discutie usoara si inocenta si am castigat deja un punct.

Citeste articolul in intregime pe SmartWoman.ro