Quelle, cel mai popular magazin online de moda si lifestyle din Romania, initial parte integranta a celebrei firme germane cu o traditie de peste 80 de ani, se afla in plin proces de rebranding. De acum inainte, Quelle S.R.L. activeaza sub numele de Quick 24.

Quick 24Foto: Quick24

Noul Quick 24este un sistem online de comenzi, un veritabil specialist in moda, la preturi absolut irezistibile! Pastrand celebra reteta germana de succes Quelle, Quick 24 se adreseaza in continuare adevaratilor pasionati de cumparaturi, recomandand haine care va pun in valoare si va redefinesc stilul, oferind o experienta de shopping cu adevarat fascinanta.

Quick 24 isi face o misiune de onoare din a duce mai departe modelul de comert prin corespondenta intemeiat de Quelle si pozitia de trend-setter. Le garantam clientilor nostri ca vom ramane specialistul lor in moda pentru intreaga familie, decoratiuni pentru casa si gradina, electronice si electrocasnice, oferindu-le produse de aceeasi calitate exceptionala cu care i-am obisnuit si idei mereu noi pentru stilul pe care-l cauta. Aprovizionarea se face in continuare direct din Germania, ceea ce garanteaza calitatea exceptionala a intregii marfi. Foarte important este si faptul ca la Quick 24 clientii vor gasi discount-uri de neegalat la articolele unor branduri de renume - Adidas, LEGO, AEG, ESPRIT, Levis, Triumph, PUMA, s.Oliver, FRUIT OF THE LOOM, etc., spune Viktor Nikolic, Administrator Quick 24.

„Sub sloganul „De-acum ne cheama Quick 24 – Quelle dar mai rapid“, procesul de rebranding a inclus multiple schimbari in avantajul clientilor nostri. Numarul si contul de client raman neschimbate, dar am selectat si intarit atributele esentiale ale serviciilor Quelle – cumparaturi comode, calitate exceptionala, preturi atractive, discounturi imbatabile. Am venit de asemenea in intampinarea asteptarilor ridicate ale cumparatorilor – rapiditate crescuta si crearea de promotii speciale pentru clientii VIP - astfel incat experienta cumparaturilor Quick 24 sa fie de fiecare data una excelenta” adauga Viktor Nikolic.

Magazinul online www.quick24.ro ofera acum peste 3.000 de produse din urmatoarele categorii: Moda pentru EA, Moda pentru EL, Lumea copiilor, Marimi Mari, Casa, Gradina & Timp Liber, Tehnica, Wellness & Beauty. Pe site sunt disponibile zilnic ofertele speciale ale unor brand-uri variate, promotii limitate in timp si ca volum, la preturi exceptionale.