Cariera

Sansele profesionala vor fi „vizibile” inca de la inceputul anului, iar „pasii” in cariera vor fi mici, dar siguri. Au ocazii multiple, dar cei care nu vor sti sa le exploateze isi vor reprosa intreaga viata ca nu au facut eforturile necesare la momentul potrivit. Adversari multi, doar pana in aprilie.

Dragoste

Vor fi si mai senzuali decat de obicei, insa nu vor mai avea suficient timp liber pentru a crea o strategie de cucerire a persoanei iubite. Nu vor refuza niciodata vreo "oferta" erotica in acest an! Indragostiti iremediabil in ianuarie, din pacate de persoane total nepotrivite, vor deveni foarte restrictivi in februarie. In aprilie, iubirea le surade din nou, dar cu adevarat fericiti vor fi de abia in noiembrie si decembrie.

Bani

Sansele financiare sunt atat de numeroase, incat se poate spune ca vor intoarce banii cu lopata. Vor fi la fel de norocosi in fiecare luna, cu exceptia sfarsitului lui decembrie. Vor face investitii maxime. Sunt cei mai norocosi nativi din acest an din punct de vedere financiar. Orice meserie ar avea, vor excela si vor fi recompensati pentru munca lor. Toate lunile sunt la fel de pline de sanse, insa acestea vor disparea brusc la sfarsitul anului.

Sanatate

Nu se pot plange ca nu sunt sanatosi! De cele mai multe ori, tulburarile vor fi pasagere si se vor datora eforturilor profesionale sustinute. Din august, se pot ivi totusi unele disfunctii hormonale. Pana la sfarsitul lunii iulie, se vor simti mai putin energici decat de obicei, dar succesele ii vor motiva suficient pentru a nu calca prin vreun cabinet medical. Din septembrie, pot reaparea diverse tulburari intestinale!