Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
StyleReport.ro - Gourmet

Identitatea culinara a Europei - Appellation d'origine controlee

de Dragos Aliciu     StyleReport.ro
Marţi, 14 iunie 2011, 14:08 Life | Life


Gorgonzola
Foto: sxc.hu
Intr-o lume subordonata globalizarii, intaietatea asupra productiei unui anumit tip de mancare nu prezinta nici un fel de garantie pentru pastrarea exclusivitatii. Stampilele de certificare indica exact daca ceea ce am turnat in pahar este un simplu vin spumant sau o creatie a sommelierilor din Champagne. Franta a fost prima tara care a simtit nevoia de a-si apara reputatia gastronomica si astfel, in 1919, a adoptat legea protectiei locului de origine.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



















304 vizualizari


ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by