​Biletele pentru primul spectacol sustinut de Red Hot Chili Peppers in Romania se pun in vanzare marti, 13 decembrie, informeaza organizatorii. Formatia americana va concerta pe 31 august 2012, pe Arena Nationala din Bucuresti. Categoriile de bilete variaza in functie de distanta fata de scena, preturile fiind intre 130 si 495 de lei.

Arena Nationala - RHCPFoto: Emagic

Fanii Red Hot Chili Peppers isi vor putea achizitiona biletele pentru concert incepand de maine, 13 decembrie. Biletele vor putea fi achizitionate online, de pe www.Myticket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului.

Preturi biletelor la concertul Red Hot Chilli Peppers (vezi si harta anexata articolului):

  • 130 RON (Gazon)
  • 275 RON (Gold Circle)
  • 155 RON
  • 185 RON
  • 215 RON
  • 265 RON
  • 305 RON
  • 375 RON
  • 495 RON

Cei care isi achizitioneaza online biletul (de pe Myticket.ro) vor avea parte de o reducere de 50% din pretul integral al unui abonament de B’ESTFEST Summer Camp (mai precis 132.5 RON).

Trupa americana Red Hot Chili Peppers va sustine primul sau concert in Romania pe 31 august, pe National Arena. Evenimentul este inclus in turneul de promovare a celui mai recent album RHCP - "I'm With You".

De-a lungul celor aproape treizeci de ani de cariera, Red Hot Chili Peppers a lansat 40 de single-uri, „Under the Bridge”, „Californication”, „Dani California”, „Give it Away”, „Scar Tissue” sau „Otherside” fiind doar cateva dintre hit-urile pe care publicul roman va avea ocazia sa le asculte live, in premiera, anul viitor la Bucuresti.

Nominalizata de 15 ori la premiile Grammy, Red Hot Chili Peppers a castigat 7, inclusiv premiul pentru Best Hard Rock Performance (cu piesa „Give it Away”), Best Rock Song (cu piesele „Scar Tissue” si „Dani California”) si Best Rock Album (cu „Stadium Arcadium”), alaturi de acestea CV-ul trupei incluzand si cinci trofee MTV Music Video Awards, precum si patru American Music Awards.

Cel de-al zecelea material discografic al trupei se numeste „I’m With You” si a fost lansat in luna august a acestui an, clasandu-se inca de la debut pe prima pozitie a topurilor din 17 tari. Odata cu lansarea noului album, trupa - in formula Anthony Kiedis, Michael "Flea" Balzary, Chad Smith si Josh Klinghoffer - a pornit intr-un turneu de promovare ce a cuprins pana acum tari din America Latina, Asia si Europa.

Pentru 2012, au fost deja confirmate concerte in Anglia, Irlanda, Olanda, Franta, Elvetia, Finlanda si, desigur, Romania, pentru prima data in cariera trupei.