"Noi tindeam spre primele locuri si ne-am fi dorit sa fim acolo, dar tinand cont ca ne-am clasat peste tari precum Franta, Marea Britanie, Irlanda, Cipru sau Islanda, inseamna ca nu am facut o treaba chiar atat de rea", a declarat Omar Secada Secada, membru al trupei Mandinga, citat de Mediafax. Mandinga se intoarce in tara luni, 28 mai, avionul urmand sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni, la ora 9:15.

Mandinga la Eurovision 2012Foto: facebook.com/MandingaOfficial
  • Vezi mai jos cateva declaratii facute de membrii trupei Mandinga dupa incheierea finalei Eurovision.

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga: "In ciuda semnelor de la casele de pariuri, din presa de specialitate, de pe internet, am ajuns pe locul 12. Multumim mult celor care au crezut in Mandinga si ne-au sustinut in cel mai important concurs muzical european".

Omar: "Noi tindeam spre primele locuri si ne-am fi dorit sa fim acolo, dar tinand cont ca ne-am clasat peste tari precum Franta, Marea Britanie, Irlanda, Cipru sau Islanda, inseamna ca nu am facut o treaba chiar atat de rea. A fost o competitie stransa si dificila, dar Mandinga a dat tot ceea ce a avut mai bun in cele trei minute ale piesei".

Alex: "Aveam multe motive sa credem ca va fi mai bine. Dar data fiind competitia stransa si mai ales votul care a parut unul regional, consideram ca Romania ocupa un onorabil loc 12 din cele 26 de tari care au intrat in finala si din cele 42 care au fost in total in concurs".

El-Nino: Televotul "a fost mai greu de anticipat, chiar si de cei care scriu de multi ani despre Eurovision. Jurnalistii ne spuneau ca suntem favoriti si scriau pe tema asta, asa ca am sperat pana in ultimul moment ca vom reusi sa facem o surpriza si mai placuta romanilor".

Romania a ocupat locul 12 in finala Eurovision 2012, infirmand prognozele caselor de pariuri si sondajele online care o situau printre favorite.

Melodia Zaleilah a celor de la Mandinga a adunat 71 de puncte. Vezi de la cine a primit Romania punctele in finala Eurovision 2012.

Cititorii HotNews.ro au lansat comentarii acide la adresa formatiei Mandinga, in special dupa aflarea rezultatului din finala. Reprezentanta Romaniei a fost criticata si de catre Associated Press, zilele trecute, Zaleilah fiind descrisa ca un talmes-balmes.

Eurovision 2012 a fost castigat de Loreen, reprezentanta Suediei. Melodia Euphoria a adunat 372 de puncte. Competitia s-a desfasurat anul acesta la Baku, Azerbaijan.