Filmarile pentru videoclipul piesei "It's My Life", cu care Cezar va reprezenta Romania in acest an la Eurovision, s-au incheiat. In aceste zile, imaginile sunt montate, urmand ca videoclipul piesei semnate de Cristian Faur sa fie difuzat pe 1 mai, in premiera, atat la TVR (Telejurnalul de la TVR 1, ora 20.00), cat si in mediul online, pe canalele oficiale de YouTube si Facebook ale artistului.

Cezar OuatuFoto: TVR

Conceput ca un videoclip „statement”, de imagine, filmul transmite un mesaj clar: „It’s My Life – este viaţa mea, o trăiesc aşa cum simt eu!”. Iar fanii Eurovision şi cei ai lui Cezar vor avea surpriza să vadă un videoclip plin de adrenalină, în care artistul conduce o barcă de parasailing, o maşină sport cabrio de viteză Mercedes SL350 şi sare cu paraşuta. Filmările au fost realizate pe litoral - la Mamaia, pe aerodromul Clinceni, la Ploieşti şi pe Autostrada Soarelui, informeaza TVR.

Videoclipul a fost produs de Artside, Cat Music şi Radu Hantig, la realizarea lui contribuind, în calitate de parteneri, şi TNT Brothers, Mercedes-Benz Romania, Socar Petroleum, Marina Surf, www.cevadevis.ro; make-up Ruxandra Mihaia Caranfil; model Sarah Ioana Mircea; D.O.P. - Alexandru Prepeliţă; scenariul şi regia Magdalena Ciubotariu şi Vlad Tofan.

În acest sfârşit de săptămână Cezar a încheiat turneul de promovare pentru Eurovision Song Contest, susţinând un concert pentru românii din Belgia în cadrul evenimentului „Primăvara românească”, desfăşurat la Bruxelles. Cezar va urca pe scena de la Malmö (Suedia) pe 16 mai, în a doua semifinală, pe cea de-a 17-a poziţie în concurs.