De peste mari si tari, calatori din toate timpurile se vor intalni intr-un loc al povestilor si al visurilor, intr-o zona de travel-sharing desprinsa din imaginatia colectiva si regasita in povestea WonderDay, primul eveniment-concept din Romania ce se va desfasura pe 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia.Traveler's Tale este punctul de intalnire al mintilor deschise, al iubitorilor de calatorii si al povestilor extraordinare, un loc unde toate amintirile si experientele vor prinde viata, alaturi de Cezar Dumitru, Roxana Farca si Adriana Cocic.

Travelers TaleFoto: webPR.ro

La WonderDay conceptul de travel-sharing, calatoria si aventura vor prinde noi forme in cadrul Traveler's Tale. Construita intr-un spatiu demn de marile descoperiri ale lumii, zona va oferi spectatorilor libertatea de a calatori alaturi de cei mai pasionati reprezentanti ai blogosferei de travelling din Romania, impartasind experiente si amintiri de neuitat. Dialogurile bine alese, activitatile interactive sustinute de proiectii impresionante din jurul lumii sub acordurile muzicii universale vor trimite fiecare participant in cea mai frumoasa si neasteptata calatorie multi-senzoriala spre descoperirea unor locuri ascunse impanzite de istorie, cultura si arta.

La Traveler's Tale, publicul este invitat alaturi de cei mai pasionati calatori si povestitori din blogosfera sa descopere si sa creeze impreuna povesti spectaculoase despre marile aventuri si calatorii de prin lumea larga. In frunte cu Cezar Dumitru, fondatorul ImperatorTravel (www.imperatortravel.ro), Roxana Farca din Lumea Mare (www.lumeamare.ro) si Adriana Cocic, calatoare cu Viajoa (www.viajoa.ro), spectatorii vor deslusi misterele locurilor "din care pot invata, locuri in care gasesc istorie si culturi diverse" (Imperator.ro), povesti despre "cele mai frumoase realizari umane, incluzand arta si cultura" (LumeaMare.ro), dar si "secretele calatoriilor inteligente" si a experientelor de calitate care "te fac, mai presus de toate, sa fii fericit si sa cresti" (Viajoa.ro).

Organizat si povestit de Amphitrion, WonderDay este o premiera pentru Romania, o poveste, o experienta, un vis feeric transformat in realitatea unui eveniment construit pentru fiecare dintre noi. Alaturi de concertele live ale unor artisti de exceptie, printre care Asaf Avidan si Noora Noor, productii artistice originale si multe alte surprize, in cadrul WonderDay publicul va avea ocazia sa intre intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi. WonderDay va fi o experienta unica ce va cuprinde intregul domeniu, dar si pe fiecare spectator in parte, intr-un taram fabulos, al povestii si al magiei, intr-un melanj al artelor frumoase si al aventurilor multisenzoriale.

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret:

Regular: 129 lei in perioada 6 aprilie ¬ 6 mai, 139 lei in perioada 7 mai ¬ 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie ¬ 28 iunie;

On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.

Mai multe confirmari si noutati din cadrul programului evenimentului urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.