Mariza, "noua regina a muzicii fado", va sustine maine, 15 mai, un concert magistral si mult asteptat la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Amphitrion, sub auspiciile Ambasadei Portugaliei la Bucuresti si se va desfasura cu casa inchisa. Accesul in sala de eveniment va avea loc incepand cu ora 19:00, urmand ca spectacolul sa inceapa la ora 20:00. Organizatorii recomanda venirea cat mai devreme la eveniment pentru a evita pe cat posibil aglomeratia din zona de acces.

Mariza_15 Mai_AmphitrionFoto: webPR.ro

Accesul in sala de spectacol cu obiecte contondente, sticle, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video va fi interzis. Orice forma de fotografiere sau filmare este strict interzisa, iar nerespectarea acestui lucru poate determina evacuarea din sala a persoanei in cauza, impreuna cu copilul/familia/insotitorii acesteia. Daca parintii doresc sa participe la concert alaturi de cei mici, acestia au acces in zona de eveniment doar pe baza unui bilet valid, indiferent de varsta.

In foaierul Salii Palatului, inainte de inceperea spectacolului, publicul va putea descoperi "Istoria Muzicii Fado" in cadrul unei expozitii organizate de Ambasada Portugaliei la Bucuresti pentru toti iubitorii de muzica fado prezenti la concert.

Cu un repertoriu bine inradacinat in istoria clasica a muzicii fado si cu o voce inconfundabila a carei putere ii permite sa interpreteze fiecare cuvant intr-o maniera expresiva unica, Mariza s-a remarcat inca de la debut drept un artist de neegalat al carui stil puternic a cucerit intreaga lume. Mariza va aduce sunetele magistrale specifice muzicii fado intr-un concert live de exceptie, joi, 15 mai pe scena Salii Palatului din Bucuresti!