Doar doua zile au mai ramas pana la mult asteptatul WonderDay, eveniment ce-l va aduce, pentru prima data in Romania, pe Asaf Avidan, alaturi de alti artisti de neratat intr-o zi perfecta de vara. WonderDay isi asteapta publicul pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, intr-un spatiu fascinant, printre copaci seculari si gradini inflorite, printre cladiri brancovenesti, decoruri spectaculoase si personaje incantatoare, coborate parca din lumea nemuritoare a povestilor, direct pe taram romanesc. Prezentat de Volksbank si Silva, cu sprijinul Beats by Dre evenimentul este primul de acest gen din Romania si promite o experienta de neuitat! Un eveniment powered by Philips TV. Masina oficiala a festivalului: Land Rover.

Foto:

Lumea WonderDay isi va deschide portile duminica, pe 29 iunie, incepand cu ora 16:00, invitandu-i pe spectatori sa descopere minunatiile pregatite pentru prima editie a acestui eveniment fara precedent in Romania. Incepand de la elemente supradimensionate, pana la instalatii decorative ingenioase, intregul spatiu a capatat valentele unui taram fermecat intesat cu personaje fantastice: fluturi gigantici, zane sau licurici jucausi. Si pentru ca decorul nu este totul, spectatorii vor avea la dispozitie si o multitudine de activitati, incepand de la ateliere de creatie, pana la expozitii si chiar sesiuni pe diferite teme de discutii. Pasionatii de calatorii se vor putea delecta cu povesti si experiente deosebite, in zona Traveler’s Tale, un spatiu de discutii relaxant si cu experiente ICONice de neuitat, amenajat cu sprijinul Class Living by Camelia Sucu, in timp ce iubitorii de povesti vor putea asculta basme nemuritoare langa secularul Talking Tree. Zona relaxanta de lounge amenajata cu sprijinul Kika, restaurante cu meniuri dintre cele mai diverse precum si baruri cu bauturi savuroase ce completeaza intregul peisaj.

Dincolo insa de toate activitatile zilei, muzica va juca rolul principal, WonderDay fiind prilejul perfect pentru a-l intalni, in premiera in Romania, pe Asaf Avidan, solistul israelian care a bifat prima pozitie in toate clasamentele muzicale ale radiourilor autohtone cu piesa One Day si care este de altfel considerat revelatia si "furtuna muzicala" a Europei. Lui i se va alatura pe scena evenimentului si seducatoarea Delilah, pe care o vor putea asculta live si cei care n-au reusit sa o vada la inceputul acestui an, odata cu primul sau concert in Romania. Moonlight Breakfast este un alt nume din programul artistic, concertul romanilor fiind indelung asteptat de publicul bucurestean. Tape Five, unul dintre cele mai cunoscute proiecte internationale de electro-swing va completa ziua, startul concertelor fiind dat de tanara Aylin alaturi de muzicienii The Lucky Charms. Muzica live va incepe putin dupa ora 17:00, programul detaliat al concertelor fiind disponibil pe site-ul www.wonderday.ro.

Pe langa programul artistic pregatit de organizatori, publicul va avea posibilitatea vizitarii gratuit a Palatului Mogosoaia ce va fi deschis intre orele 16:00 – 18:00.

Accesul

Accesul in spatiul de eveniment se va face incepand cu ora 16:00, in baza unui bilet valid, cu exceptia copiilor cu varsta sub 12 ani, care vor putea intra gratuit numai in prezenta unui adult. Persoanele interesate sa iasa din zona de festival, vor putea reveni gratuit, pe baza bratarii pe care o vor primi la portile de acces.

In zona de eveniment nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticle de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Transportul

Cei interesati vor avea la dispozitie mai multe variante de transport printre care si o linie speciala de autobuz infiintata cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucuresti si al Primariei Mogosoaia. Aceasta va circula de la statia Piata Charles De Gaulle (rond parc) pana la Palatul Mogosoaia (intersectia dintre Sos. Bucuresti-Targoviste si str. Constantin Brancoveanu) si retur, incepand cu ora 15:30, pana la ora 00:30, la interval de 25-30 de minute, ultimele masini cu plecare de la Mogosoaia dupa miezul noptii circuland la interval de 10 minute.

Spectatorii vor mai avea printre optiuni si linia de autobuz preoraseneasca 460, care circula pe ruta Cartier Damaroaia - Preventoriu (comuna Mogosoaia), precum si linia de maxi-taxi 508 cu plecare din Piata Chibrit (statia de metrou 1 Mai).

Organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun, sau deplasarea in sistem car pooling, doar doua parcari fiind disponibile in zona Palatului Mogosoaia pe Soseaua Bucuresti-Targoviste – cea din vecinatatea benzinariei Lukoil, respectiv parcarea din spatele Politiei Locale din Mogosoaia, ambele cu locuri limitate.

Pasionatii de 2 roti vor avea posibilitatea sa isi lase bicicleta chiar la intrarea in zona de eveniment, intr-o parcare special amenajata.

Bilete

Biletele pot fi achizitionate in continuare fie online, de pe www.myticket.ro, fie din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu precum si de la casa de bilete a Salii Palatului, la pretul de 149 de lei. In ziua evenimentului, biletele vor putea fi achizitionate si de la intrarea pe Domeniul Mogosoaia, la acelasi pret.

Copiii cu varste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniati de cel putin un adult.