Au mai ramas mai putin de doua saptamani pana la unul dintre cele mai asteptate concerte ale verii: Dream Theater Along for the Ride Tour 2014, care va avea loc pe 28 iulie la Romexpo, parcarea A. Dupa 12 ani de asteptare, Dream Theater va recompensa publicul roman cu o calatorie audio-vizuala prin toate hiturile care i-au facut celebri, precum si melodii extraordinare din noul lor album, care a atins pozitia 7 in Billboard 200 Chart, iar in Billboard List of Hard Rock Albums a atins primul loc.

Dream Theater posterFoto: webPR.ro

Melodii Precum The Enemy Inside, care a fost nominalizata la premiile Grammy pentru Best Metal Performance sau The Mirror, Lie, The Dance of Eternity vor zgudui scena, iar geamurile cladirilor din jurul Romexpo vor trepida sub riffurile de la Shattered Fortress.

Intra in dimensiunea Dream Theater la Romexpo, pe 28 iulie! Asigura-ti locul in galaxia celor mai buni! Accesul publicului la eveniment se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va incepe la ora 20.00. Bietele sunt disponibile la trei categorii de pret. Astfel, la categoria VIP sunt disponibile 300 de bilete cu loc, la pretul de 460 de lei pe bilet; Categoria Golden Circle dispune de 2000 de bilete, la pretul de 220 de lei pe bilet; iar la categoria Normal Circle vor fi puse in vanzare 8000 de bilete la pretul de 140 de lei pe bilet. Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Evenimentul "An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour" in Romania este organizat de Phoenix Entertainment.