Phoenix Entertainment va invita pe 12 august la Arenele Romane sa participati la un super show marca Testament, la care veti putea asculta o selectie de piese din albumele care i-au consacrat dar si piese de pe ultimul lor album, Dark Roots of Earth. Discul s-a clasat pe locul 12 in topul Billboard 200, aceasta reprezentand cea mai inalta pozitie de pana acum. 9.7 Richter si Goodbye to Gravity vor incalzi publicul inainte ca trupa americana sa zdruncine arenele cu riffurile lor energice. Accesul publicului va fi permis de la ora 18:00, iar concertul va incepe la ora 19:30. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro, la pretul de 92 RON.

TestamentFoto: webPR.ro

Goodbye To Gravity este una dintre trupele cu cea mai semnificativa ascensiune pe scena heavy rock din Romania. In numai 2 ani jumatate de activitate, trupa a lansat albumul de debut self-titled si patru videoclipuri, si a concertat la majoritatea festivalurilor nationale. Prin combinarea riffurilor agresive cu melodicitatea, refrenelor obsesive cu breakdown-uri heavy, Goodbye To Gravity pare sa fi gasit formula perfecta. In prezent, trupa inregistreaza cel de-al doilea album.

9,7 Richter abordeaza genul heavy metal, cu influente thrash, speed si power. Inceputurile trupei dateaza din 2002, dar unele probleme obiective au determinat doua pauze de activitate, in perioadele 2006-2008 si respectiv 2010-2012. 9,7 Richter are la activ un singur material discografic, EP-ul "Epicenter", lansat in 2010, iar in prezent lucreaza la albumul de debut.

https://www.youtube.com/watch?v=dgMnhDKuifs