Biletele pentru primele patru concerte de la Bucuresti ale violonistului Andre Rieu s-au epuizat, pe masura ce aceastea au fost anuntate, in timp record, iar artistul a anuntat joi un al cincilea concert pentru luna iunie.

Andre Rieu, conferinta de presa la BucurestiFoto: Catalina Filip

Cel de-al cincilea concert pe care celebrul violonist Andre Rieu il va sustine la Bucuresti este programat pentru sambata, 6 iunie 2015, in Piata Constitutiei.

Biletele sunt disponibile incepand de astazi, 18 decembrie, de la ora 18.00, in reteaua Eventim si prin partenerii autorizati.

Datorita cererii extraordinare din partea publicului din Romania pentru primele concerte, Andre Rieu si municipalitatea au cautat impreuna solutii pentru a veni in intampinarea fanilor. Astfel, un nou concert a fost programat pentru ziua de sambata, 6 iunie 2015, in Piata Constitutiei. Andre Rieu si echipa sa multumesc pe aceasta cale Primarului General al Municipiului Bucuresti, dl. Sorin Oprescu, precum si municipalitatii pentru sprijinul acordat si pentru felul in care au colaborat pentru a extinde perioada in care pot fi organizate concerte, oferind astfel tuturor fanilor posibilitatea de a participa, se arata intr-un comunicat de presa.