Robbie Williams, care va concerta, vineri, in Bucuresti, a solicitat organizatorilor evenimentului sa i se asigure un meniu sanatos, care sa includa sushi, paste de quinoa si legume verzi, iar, pentru backstage, artistul a cerut lapte, guma de mestecat, lampi decorative si flori naturale, noteaza Mediafax.

Robbie WilliamsFoto:

Cantaretul britanic Robbie Williams va concerta vineri in Piata Constitutiei din Bucuresti, evenimentul fiind o productie semnata de Marcel Avram, impreuna cu D&D East Entertainment si East European Production.

Lucrarile de amenajare a scenei pe care va urca Robbie Williams, care masoara 57 de metri lungime si 30 de metri adancime, au inceput pe 11 iulie. Intreaga productie va fi pregatita de 300 de membri ai staff-ului si 150 de masinisti, iar paza va fi asigurata de 600 de agenti de securitate.

Potrivit organizatorilor, artistul britanic a cerut sa i se asigure in ziua concertului un meniu sanatos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind facuta constant pe parcursul intregii zile. Pentru masa de pranz si cina s-au solicitat peste cu carne alba si somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa si sushi.

Artistul a mai cerut ca in backstage sa aiba un espressor, ceainic electric, guma de mestecat, lapte proaspat si bauturi energizante necarbonatate.

Totodata, cabina din backstage va fi mobilata cu canapele si fotolii confortabile, lampi decorative si plante si flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispozitie un X-Box 360 si un televizor cu diagonala de 40" (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.

Pe de alta parte, Robbie Williams va veni in Romania joi, cu un avion privat, dupa cum au declarat pentru Mediafax surse.

Avionul privat care il va aduce pe Robbie Williams in Romania va ateriza joi, la ora 18.10, la terminalul Tiriac Air din Aeroportul International "Henri Coanda", au precizat sursele citate.