Cunoscuta in randul publicului urban pentru piese precum „Silk and Silicone”, „Woods”, „Take Over Control” sau „December”, trupa Pixels lanseaza dupa aproape un an un nou single, „Night”. Fanii genului electro-alternative si electro-pop mai au de asteptat pana la sfarsitul anului cand trupa Pixels va lansa noul album 'Bang' din care face parte si „Night”.

PIXELS. In Transylvania 2015Foto: padinafest.ro

„De fiecare data cand se lasa noaptea, noi toti ne aprindem in culori fosforescente. Mii de oameni care incep sa straluceasca din interior, rezidentii unui abis urban. Noaptea este locul in care anxietatile noastre se transforma in vise si dorintele noastre in fapte”, spune Andreas Aron despre „Night”

If I prove I'm right

I pull you on my side

And you make me strong

That's where you and I belong

Piesa va fi inclusa pe noul album Pixels, „Bang”, care va fi lansat spre sfarsitul anului.

Daca vreti sa stiti mai multe despre Bang, atunci aflati ce spun Pixels: „Am creat contextul in care beat-urile electronice se sincronizeaza cu pulsatii organice. Un material sintetic intins peste piele, o patura sonora care acopera circuite, articulatii si tendoane. Tot acest peisaj inchegat de o voce androgina, familiar-umana care inveleste fiecare piesa ca o rasina industriala”.

Cunoscuta drept „trupa sofisticata a orasului”, Pixels ne incanta urechile de aproape 10 ani. Au la activ doua albume: Fire Exit (2008 - Lastrada Music) si TKOVCTRL (2012) - productie independenta realizata in colaborare cu Control Club. Pe Pixels i-ati vazut in evenimente alaturi de UNKLE, Sofa Surfers si Sophie Ellis-Bextor, iar din 2011 canta in formula Andreas Aron (vocal, bass), Catalin Rulea (vocal, chitara, synth), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (synth), Irina Creanga (backing vocal).