Solistul Goodbye to Gravity, Andrei Galut, singurul membru al trupei care a supravietuit in urma accidentului din Colectiv, a transmis un mesaj emotionant in cadrul galei Metalhead Rock Awards, unde trupa a castigat premiul Best Romanian Rock Ambasador. Mesajul lui Andrei a fost citit de catre Vlad Dusca, reprezentant al Universal Music Romania, casa de discuri a trupei.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cei care ne-au cunoscut stiu cat de mult ne-ar fi placut sa stam in fata voastra acum, dar nu a fost sa fie asa. Stiu ca s-a tot discutat despre acel eveniment si nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente, momente in care primesti o palma crunta de la viata care te pune la pamant, iti intuneca visele si ii rapeste pe cei dragi, fara motiv si fara ezitare. Asta a insemnat Colectiv pentru mine si sute de alti oameni minunati care ni s-au alaturat pe 30 octombrie sa sarbatorim impreuna lansarea albumului Mantras of War. Acum avem inca 63 de motive sa luptam, sa purtam in continuare razboaiele noastre interioare sau nu, sa tinem capul sus si sa mergem inainte, atat pentru noi, cat si pentru ei. Le multumesc tuturor celor care apreciaza si cred in visul numit Goodbye To Gravity. Sa ne vedem cu bine si sanatosi la cat mai multe concerte", a fost mesajul transmis de Andrei Galut prin intermediul lui Vlad Busca.

Spectatorii de la Arenele Romane, acolo unde a avut loc gala Metalhead au tinut si un moment de reculegere in memoria victimelor din Colectiv.

In urma accidentului care a avut loc in noaptea fatidica de 30 octombrie, Andrei Galut a fost transferat dintr-un spital bucurestean intr-o clinica din Olanda. Acesta a ajuns cu arsuri la Spitalul Crucii Rosii din orasul olandez Beverwijk, unde a fost supus mai multor interventii chirurgicale.