A mai ramas doar o saptamana pana cand vom avea bucuria sa-l vedem live si in Romania pe Ara Malikian, celebrul violonist ale carui calitati incontestabile au fost distinse cu premii in nenumarate competitii internationale.

Concert Ara MalikianFoto: webPR.ro

Ara Malikian este fara indoiala unul dintre cei mai versatili si expresivi violonisti ai generatiei sale, un autentic rapsod al timpurilor noaste. Arta sa trimite constant atat la originile armene , cat si la vasta experienta dobandita de-a lungul carierei, sau asimilarea muzicii altor culturi, cum ar fi cea orientala, central-europeana, argentiniana, sau spaniola. Violonistul isi creeaza astfel un limbaj propriu prin care muzica clasica, compozitiile proprii, prelucrari ale unor teme celebre, precum si adaptari ale unor piese Radiohead sau Bjork sunt aduse in fata marelui public intr-o forma seducatoare si accesibila tuturor.

Ara Malikian se afla in turneu cu un proiect ce are o semnificatie speciala pentru el. Numit ”15”, proiectul marcheaza incheierea unui ciclu in cariera si se vrea a fi un omagiu adus de catre muzician publicului care l-a aplaudat pe parcursul a 15 ani de concerte sustinute in fiecare colt al Spaniei sale adoptive.

Celebru pentru stilul sau unic si conceptul de spectacol iesit din tipare, impredictibilul violonist, insotit de muzicieni de marca, promite la Bucuresti un show de neuitat.

Program

Concertul Ara Malikian 15 are loc pe 26 mai 2016, ora 20:00 la Sala Radio din Bucuresti. Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Bilete

Categoria a treia de bilete este sold out, dar in vanzare mai sunt bilete la preturile de 145, 175 de lei ce pot fi cumparate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV) si online pewww.eventim.ro.

Video