Cantareata si actrita de origina australiana Natalie Imbruglia, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, va sustine un concert acustic, pe 29 aprilie, de la ora 22.30, la Beraria H din Bucuresti. Biletele vor fi puse in vanzare vineri, 10 februarie, iar preturile variaza intre 70 si 135 de lei, daca sunt cumparate pana pe 15 martie.

Natalia Imbruglia concerteaza la BucurestiFoto: BestMusic

Potrivit organizatorilor, biletele costa 70, 99 si 135 de lei, pana pe 15 martie, 90, 120 si 150 de lei, pana pe 29 aprilie si 100, 140 si 170 de lei, de la intrare, in ziua concertului.

Biletele au preturi de 70, 99 si 135 de lei, pana pe 15 martie, de 90, 120 si 150 de lei, pana la

Turneul international acustic al celebrei artiste porneste pe 22 aprilie in Rusia si va include si Romania alaturi de tari ca Marea Britanie, Italia, Croatia, Ucraina, Polonia, Germania sau Danemarca.

Natalie Jane Imbruglia este o cantareata de origine australiana a carei voce a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita melodiei "Torn", o reinterpretare a piesei cu acelasi titlu ce apartine formatiei rock americane Ednaswap.

"Torn" a devenit una dintre cele mai iubite piese ale tuturor timpurilor si i-a adus artistei numeroase premii importante precum "MTV Video Music Award for Best New Artist", "MTV Europe Music Award for Best Song", "Brit Awards for International Newcomer & Female Solo Artist" precum si trei nominalizari la premiile Grammy.

Biletele sunt disponibile incepand cu 10 februarie pe iabilet.ro.

Actrita, cantareata si fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din triumviratul feminin pop-rock "Natalie Imbruglia - Alanis Morissette - Sheryl Crow" ce a dominat in anii '90 televiziunile si radiourile din intreaga lume.

Materialele sale au fost vandute in zeci de milioane de exemplare pe intregul glob, iar albumul de debut "Left of the Middle" detine in continuare recordul pentru "Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist". In 2004, Natalie a fost clasata pe locul 6 in topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, iar cariera sa cinematografica i-a adus roluri in pelicule de succes precum "Johnny English" (2003), "Closed for Winter" (2009) sau Underdogs (2013).

Cel mai recent album al artistei, "Male", a fost lansat in vara anului 2015 si este o incercare inedita si curajoasa de a reinterpreta intr-o maniera feminina si delicata nu mai putin de treisprezece piese compuse si cantate de voci barbatesti celebre. "Male" a fost primit foarte bine atat de critici, cat si de fanii artistei.