Festivalul Neversea va avea loc în perioada 7-10 iulie 2022, pe plajă la Constanţa, iar abonamentele au fost puse în vânzare, au anunţat joi organizatorii. Festivalul nu s-a desfășurat în ultimii doi ani, din cauza pandemiei.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Cea de-a patra ediție a festivalului Neversea revine în 2022 și își deschide porțile în perioada 7-10 iulie. După doi ani de așteptare, zecile de mii de visători si călători din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams, pe ritmurile muzicii aduse pe plaja din Constanța de cei mai buni artiști ai lumii. Cel mai așteptat festival de pe plajă din Europa, Neversea, va aduce din nou apusurile și răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor festivalului către The Island of Dreams", au anunțat organizatorii.

Abonamentele au fost puse în vânzare joi, pe site-ul neversea.com, la următoarele prețuri:

  • General Access Basic, 4 zile – 104 euro + taxe
  • General Access Risk Free, 4 zile – 114 euro + taxe
  • VIP, 4 zile – 260 euro + taxe

Organizatorii mai spun că, în premieră, abonamentele pot fi cumpărate și în rate, exclusiv prin aplicația Extasy. Plata ratelor va începe din această lună și pot fi selectate maximum 7 rate.

Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din 2022 sau la una din următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediția din 2022 sau cea din 2023. Aceștia pot selecta ediția de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro.

La cele trei ediții Neversea, pe scena principală au urcat nume precum: The Script, Dua Lipa, Jessie J, John Newman, Rita Ora, Ella Eyre, Sean Paul, Jason Derulo, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Bassjackers, DJ Snake, G-Eazy, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Axwell Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Tiesto sau Fatboy Slim.