Cântăreaţa britanică Adele a anunţat joi amânarea sine die a seriei de concerte pe care urma să le susţină în Las Vegas, în contextul în care mai mulţi membri ai echipei sale s-au îmbolnăvit de COVID-19 în ajunul primului spectacol, informează AFP.

AdeleFoto: Captura YouTube

În noiembrie anul trecut, la scurt timp după lansarea celui de-al patrulea album de studio "30", vedeta a dezvăluit că va concerta în fiecare weekend, timp de 12 săptămâni începând cu 21 ianuarie, în Las Vegas.

"Am încercat absolut tot ce era posibil pentru ca totul să fie gata la timp (...), dar am fost devastaţi de întârzierile de livrare şi de COVID-19", a explicat Adele într-o înregistrare video postată pe contul său de Instagram.

"Jumătate din echipa mea este (bolnavă) de COVID-19 şi a fost imposibil să finalizez spectacolul. Îmi pare atât de rău", a continuat cântăreaţa, cerându-şi scuze încă o dată faţă de "toţi cei care au călătorit" pentru a asista la spectacolul programat să aibă loc în sala Colosseum a hotelului Caesars Palace. "Vom reprograma toate datele (de concerte), lucrăm la aceasta", a promis artista în vârstă de 33 de ani.

Titlul albumului, "30", este o referire la vârsta artistei la debutul înregistrărilor pentru acesta, în urmă cu trei ani, când Adele trecea printr-o perioadă mai grea a vieţii, marcată de un divorţ şi de o pauză în carieră. Vedeta, stabilită în prezent la Los Angeles, a vorbit pe larg în revista Vogue despre cât de cathartic a fost acest album extrem de personal. (Agerpres)