Cântăreaţa americană Britney Spears a anunţat luni, pe Instagram, că se retrage temporar de pe reţelele de socializare, la o săptămână după ce a dezvăluit că aşteaptă al treilea copil.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • „Voi face o pauză de pe reţelele de socializare pentru o perioadă. Vă trimit dragostea mea şi Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi!”, a anunţat cântăreaţa în vârstă de 40 de ani.

La mijlocul lunii noiembrie, Britney Spears a obţinut ridicarea tutelei instituite în urmă cu 13 ani. Începând cu 29 septembrie, tutela i-a fost retrasă tatălui ei, Jamie Spears. Cântăreaţa, care a rămas foarte discretă cu privire la această măsură în toţi aceşti ani, vorbise în iunie în faţa justiţiei americane pentru a denunţa o măsură „abuzivă”.

Ea a insistat că nu şi-a putut scoate steriletul atunci când dorea să aibă alţi copii şi că trebuia să ia medicamente care o ameţeau.

Britney Spears are o relaţie cu Sam Asghari din 2016. Şi-au anunţat logodna în septembrie anul trecut. Pe 11 aprilie, cântăreaţa melodiei „Toxic” a dezvăluit că aşteaptă al treilea copil. Ea este deja mama a doi fii, Sean (16) şi Jayden James (15), născuţi din relaţia cu Kevin Federline. (Sursa: News.ro)