Cântăreața britanică Adele i-a condamnat de pe scenă, la un spectacol la Caesars Palace, Las Vegas, pe fanii care aruncă cu diverse obiecte către artiști în timpul concertelor. „Vă provoc. Dacă vreunul dintre voi aruncă cu ceva spre mine, îl omor”, le-a spus ea spectatorilor săi, conform The Guardian.

AdeleFoto: Adele © RemusM | Dreamstime.com

Cântăreața le-a spus celor aflați la concertul său că „unii oameni sunt lipsiți complet de bun simț și cam uită de etichetă la spectacole”.

„Oamenii aruncă mizerii pe scenă, i-aţi văzut?. Vă provoc! Te provoc să arunci cu ceva în mine şi te omor”, a afirmat cântăreața britanică.

Ea a făcut acestă declarație în timp ce a aruncat spre public un tricou, folosind un lansator pentru obiecte: „Nu mai aruncaţi cu lucruri în artist. M-am întâlnit cu oamenii ăştia. Aceşti oameni şi-au pierdut minţile”.

Săptămâna trecută, Pink și-a întrerupt un spectacol la Londra pentru a se adresa unui fan care a aruncat pe scenă o pungă cu cenuşa mamei sale. „Asta e mama ta?. Nu ştiu ce să simt în legătură cu asta”, a spus cântăreaţa americană, potrivit The Guardian.

Tot săptămâna trecută, cântăreaţa americană de country-pop Kelsea Ballerini a fost lovită în faţă de un obiect în timpul unui spectacol în Idaho.

Luna trecută, cântăreaţa de muzică pop Bebe Rexha a fost lovită în faţă de un telefon aruncat de un spectator la un concert din New York, suferind răni la un ochi. Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost ulterior reținut pentru agresiune. O zi mai târziu, o persoană a alergat pe scenă în timpul unui concert susţinut de Ava Max în Los Angeles și a lovit-o pe cântăreaţă peste față. (Foto: Dreamstime.com)