​Rapperul Puya și-a întrerupt concertul pe care îl susținea duminică la Costinești pentru a-i certa pe cei de la pază pentru că nu îi lăsau pe spectatori să se manifeste. Incidentul a fost surprins de un fan care a postat imaginile pe TikTok, strângând peste 1.6 milioane de vizualizări.

PuyaFoto: AGERPRES

Clipul video în care Puya se supără pe cei de la pază și le cere să nu se mai ia de spectatori a fost apreciat de peste 100.000 de persoane.

Fanii povestesc că artistul a cerut băieților se urce fetele pe umerii lor, iar cei de la paza nu au fost de acord.

Puya a câștigat și mai mult admirația fanilor săi după ce s-a oprit din cântat și le-a spus celor de la pază să lase lumea să se distreze.

Rapperul a intervenit de mai multe ori în timpul spectacolului. „Nu ne strica petrecerea, te rog frumos”. Apoi a continuat să cânte.

@vladbojan98 tot respectul pentru Puya \uD83D\uDCAF\uD83D\uDCAF #foryou #foryoupage #fyp #costinesti #megadiscotecatineretului #puya ♬ original sound - Vlad

La un moment dat, Puya s-a enervat și a întrerupt concertul, spunându-i DJ-ului să oprească negativul. Lumea a început să fluiere.

„Auzi, te rog eu frumos să lași oamenii în pace aicea. Te rog frumos, lasă oamenii în pace. Te rog eu, lasă oamenii în pace, că au venit să se distreze! Lasă-i în pace, te rog eu frumos. Nu putem să facem toată seara asta ce vrei tu. Ori am venit la concert, ori am venit să faci școală cu noi”, a spus Puya, în uralele fanilor.