O fană a trupei Shinedown din SUA a devenit virală pe internet după ce a fost surprinsă trăind intens un concert al formației de anul trecut. Piesa „Sound of Madness" pe care a cântat-o cu foc alături de muzicienii americani a intrat în topurile aplicațiilor de streaming, la un deceniu și jumătate de când a fost lansată.

Lauri Norris la concertul trupei americane ShinedownFoto: Captură TikTok

Lauri Norris, o bunicuță cu sufletul tânăr, a devenit virală pe rețelele de socializare după ce a fost filmată la un concert al trupei rock Shinedown, cântând versurile piesei „Sound of Madness” și dând din cap.

@ultimateviralboss I don’t see an old person, I see a legend #Shinedownconcert #Headbanger #ultimateviralboss #coololdpeople #rockstar #legend #foryoupage #awesomeoldpeople #bestof2024 #fypシ #concert #shinedownnation #shinedownfans #rock #rockconcert #CapCut ♬ original sound - ULTIMATE VIRAL BOSS

Internauții au distribuit masiv acest clip de la spectacolului formației originară din Jacksonville, Florida, care a avut loc la sfârșitul lunii decembrie.

Cei mai mulți au spus că vor să ajungă precum Lauri Norris când vor înainta în vârstă. Oamenii au observat că bunicuța purta o pereche de dopuri de ureche, semn că este o împătimită a concertelor.

Lucru confirmat și de ea, după valul uriaș de apreciere pentru efervescența sa.

Bunicuța a impresionat publicul datorită energiei pe care o are la concerte, mai ales că se deplasează cu ajutorul unui cadru cu roți.

@laurinorris4 I have a passion for wearing band art! Get out there and support live music! #ageisjustanumber #supportlivemusic ♬ Back In Black - AC/DC

Lauri, care susține participarea la spectacolele live, a spus că vârstă este doar un număr, le-a mulțumit tuturor celor care i-au scris și i-a îndemnat să asculte rock în continuare, să își trăiască viața și să își urmeze visele.

@laurinorris4 Age is indeed just a number. Much love. #ageisjustanumber #shinedown #supportlivemusic @Shinedown @Sanjay Parikh Media ♬ original sound - Lauri Norris

La începutul lui 2024, la scurt timp după ce clipul cu Lauri a fost distribuit masiv, strângând milioane de vizualizări, piesa „Sound of Madness”, lansată de Shinedown în 2008, a intrat în top 10 pe iTunes, potrivit ABC News.

Pe Spotify, melodia este ilustrată cu secvența din timpul concertului în care Lauri Norris a făcut furori pe internet.

Trupa Shinedown, deținătoarea mai multor discuri de platină, a fost fondată în 2001 de Brent Smith, solistul formației.

Cel mai recent album al trupei Shinedown este „Planet Zero" lansat 2022, care include single-urile „A Symptom of Being Human", „Planet Zero" și „Dead Don't Die".

Albumul a debutat în Top 5 din Billboard 200 și în topul oficial al albumelor din Marea Britanie, notează Maximum Rock.

De asemenea, a fost pe locul 1 în alte șase topuri Billboard, cum ar fi Top Album Sales, Rock, Hard Rock și Alternative Albums.