Cum a fost? Pai a fost isterie, cum se zice. Probabil parere subiectiva, avand in vedere ca-mi doream sa-i vad de mult prea mult timp.

Pe scurt, tare frumos la sarbi. Belgrad-ul este Bucurestiul in care mi-ar placea sa traiesc, rockeri gramada, “motorizati” sau pe jos, cu mama @ tata sau catel la purtator. Cu mic, cu mare, s-au adunat cam pe la 40.000 de suflete insetate de muzica si care n-or sa imbatraneasca niciodata. Ce daca unii au suvite albe, burta, poate chiar si pensie, atata timp cat vin la concerte, si canta, si sar, de ti-e si rusine ca tu ai 32 si gafai.

Baietii au facut un spectacol super-mega-giga-ultra marfa, daca ar fi sa parafrazez mucosii de la bloc. Au cantat mult, si au cantat BINEEEE!!! Daca vreti sa stiti ce-au cantat... raspunsul e TOT. De pe mai toate albumele cate ceva.

Daca-ti place AC / DC, trebuia sa fii acolo, daca nu, ei bine nu. Ce-a fost nu prea poate fi descris.

Ah, si cei care nu ati fost la fel de norocosi, ati pierdut ceva exceptional, comparabil doar cu o Intalnire de gradul III.

AC/DC au concertat la Belgrad marti, 26 mai in turneul mondial de promovare a noului album "Black Ice". Lansarea albumului "Black Ice" a avut loc pe 18 octombrie, dupa care trupa a plecat intr-un turneu mondial de promovare, la sfarsitul lui octombrie.

Turneul este asteptat de o mare comunitate de fani ai trupei si va dura 18 luni. AC/DC a fost infiintata in 1973, de catre fratii Angus si Malcolm Young, si se afla printre pionerii heavy metal-ului. Trupa a vandut, pana acum, peste 150 milioane de albume in intreaga lume.

Turneul de promovare a albumului "Black Ice" al trupei AC/DC a doborat toate recordurile de vanzari in Australia. Peste 500.000 de bilete au fost cumparate de fani in ziua in care au fost scoase la vanzare, potrivit billboard.biz.