Jennifer Rush, autoarea celebrei piese The Power Of Love, va concerta duminica, 17 octombrie, la Sala Palatului din Capitala, informeaza organizatorii. In deschidere va canta Francesco Napoli, de la ora 19:00. Cunoscuta pentru versurile "Cause I am your lady/ And you are my man", melodia The Power Of Love a fost interpretata de-a lungul vremii de aproape 200 de artisti, printre acestia aflandu-se si bucuresteanca Eva Kiss.

Jennifer RushFoto: jennifer-rush.com

Jennifer Rush s-a nascut la New York, pe 28 septembrie 1960, sub numele de Heidi Stern. In copilarie a luat lectii de canto si a studiat muzica clasica. Lansarea ei a avut loc in anii '80, single-ul 25 Lovers fiind bine primit de radiouri, dar succesul avea sa vina odata cu primul album, intitulat Jennifer Rush.

Lansata in 1985, melodia The Power Of Love a fost desemnata de Cartea Recordurilor ca fiind "Cea mai bine vanduta melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice". Recordul a fost doborat abia 7 ani mai tarziu, de piesa I Will Always Love You (Whitney Huston).

Peste 180 de artisti au cantat de-a lungul vremii versiuni proprii ale cantecului The Power Of Love, printre acestia numarandu-se Nana Mouskouri, Celine Dion, Andrea Bocelli, Barry White, Gloria Gaynor, dar si romanca Eva Kiss.

In 1987, Jennifer Rush a lansat albumul Heart Over Mind, urmand ca la numai un an dupa aceasta lansare sa mai apara inca un disc - Passion. Pentru acest album, artista a colaborat cu nume valoroase ale industriei muzicale, cum ar fi Michael Bolton sau Richie Sambora (chitaristul formatiei Bon Jovi). Jennifer are la activ si featuringuri cu Michael Bolton, Placido Domingo si Brian May (chitaristul de la Queen), dar mai ales celebra colaborare cu Elton John, pentru piesa Flames Of Paradise.

De-a lungul unei cariere de aproape trei decenii, Jennifer a adunat 50 de discuri de aur si doua albume double-platinum, lansand 13 albume si 44 de single-uri. Cel mai nou disc se numeste Now Is The Hour si a aparut pe piata in 2010.

Vezi aici site-ul artistei Jennifer Rush.

Jennifer Rush va concerta in Romania pe 17 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul turneului de promovare a noului sau album. Artista va interpreta piese ca The Power Of Love, Ave Maria, Destiny, Heart Over Mind, If You Ever Lose My Love.

Deschiderea este asigurata de Francesco Napoli, incepand cu ora 19:00. Italianul a mai deschis si concertul sustinut de Sandra, tot la Sala Palatului, in noiembrie 2009.

Biletele se gasesc la casieria Salii Palatului, in magazinele Diverta, Muzica Store, Libraria Eminescu si online pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.ticketpoint.ro. Eveniment organizat de Project Events.

Preturi bilete:

  • VIP - 250 lei
  • Categoria I - 200 lei
  • Categoria II - 175 lei
  • Categoria III - 150 lei
  • Categoria IV - 100 lei
  • Categoria V - 50 lei