Stala & So., formatie in cadrul careia activeaza Kita (fostul baterist al trupei Lordi) la voce si Kalma (ex-Lordi) la bas, va participa in cadrul preselectiei pentru Eurovision 2011, informeaza blabbermouth.net.

Stala & So.Foto: myspace.com/showbyso

Finlanda isi va alege reprezentanta la Eurovision 2011 pe data de 12 februarie.

Stala & So. a fost infiintata in 1997 si este alcatuita din: Sampsa Astala (aka Kita - voce), Nick Gore (aka Kalma - bas), Sami J. (chitara si voce), Pate Vaughn (chitara si voce), Hank (tobe).

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.

Celebri pentru costumele de monstri pe care le imbraca la fiecare aparitie, cei de la Lordi sunt castigatorii din 2006 ai concursului Eurovision. Piesa Hard Rock Hallelujah a obtinut al doilea scor din istoria competitiei (292 de puncte), formatia fiind intrecuta in 2009 de Fairytale-ul lui Alexander Rybak (387 de puncte).​

Printr-un comunicat postat luni, 4 octombrie, formatia Lordi a anuntat ca renunta la Kita, deoarece acesta va canta fara masca in cadrul Stala & Co.

"Avem sarcina ingrata de a va anunta ca Kita nu mai este membru al Lordi.

Kita a decis sa isi urmeze propria cariera, fiind cunoscut de public ca Sampsa Astala, fara alter ego-ul Kita. Acest fapt este in direct conflict cu unul dintre elementele de baza ale imaginii Lordi. Prin urmare, nu este posibil ca el sa continue ca membru al acestei trupe.

Lordi va merge mai departe ca si pana acum, mascata si costumata, cu persoane deghizate in monstri".

"Ii multumim lui Kita pentru anii in care a fost membru important al trupei si al succeselor noastre", mai spun cei de la Lordi despre fostul lor coleg, denumit pe site-ul trupei The Extra-Terrestrial Man-Beast, The Jaws of Terror, The Soldier Orc sau The Sasquatch.