Un puști în vârstă de 12 ani din Sydney (Australia) a furat cartea de credit a părinților, și-a păcălit bunica să-i dea pașaportul, s-a urcat în avion și a fugit în Bali, scrie The Guardian.

insulele exoticeFoto:

Băiatul a fugit de acasă după o ceartă cu părinții. Familia credea că a plecat la școală, în timp ce puștiul a reușit să ajungă la aeroport și să se îmbarce într-un avion cu destinația Indonezia.

Pe parcursul zborului a fost chestionat o singură dată, pe aeroportul Perthe, unde a fost rugat să dovedească faptul că are vârsta legală pentru a călători singur. ”Mi-au cerut doar carnetul de elev și pașaportul pentru a dovedi că am peste 12” a povestit puștiul. ”Aveam chef de o aventură”, a mai comentat el.

Odată ajuns în Bali, s-a cazat la hotelul All Seasons, unde a informat personalul că o așteaptă și pe sora sa mai mare. Familia a aflat de escapadă în momentul în care conducerea școlii i-a informat pe părinți că băiatul a lipsit de la școală. Mama sa, Emma, a fost cea care a zburat până în Blai pentru a-l recupera.