Valentine's Day in stil romani (cu trupa Romano ButiQ; va fi deschis un stand cu inele de logodna si inimioare de fetru, iar indragostitii vor putea fi casatoriti de un "preot" si vor primi certificate de casatorie"), un maraton de filme de dragoste (la cinema), Ziua Indragostitilor de alcool, concerte Truverii ("De dragoste si cele sfinte"), Taxi, Ovidiu Scridon, Luiza Zan Trio, Directia 5, piesa de teatru "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus" - sunt cateva dintre evenimentele la care pot participa, saptamana aceasta, persoanele "pro" Valentine's Day. Pentru ceilalti exista traditionalul Anti Valentine's Day cu Tapinarii, Who loves to hate Valentine's Day? si Anti-Valentine's Party (cu trupele E.M.I.L., H8, Up To Eleven, Ska-nk).

Sf. ValentinFoto: Agerpres/EPA

In perioada 7 - 14 februarie, la Bucuresti Mall se desfasoara targul "Amore, Love, Iubire", deschis intre orele 10:00-22:00. Intrarea este libera.

In perioada 9-14 februarie, la Sala Dalles, puteti vizita Valentine's Day Fair. Program de vizitare: 10-20. Intrarea libera.

In perioada 10-14 februarie, la parterul Bucuresti Mall se deschide Gradina cu Artisti, editie speciala de Valentine's Day pentru toti indragostitii si iubitorii de arta. Orar 10:00-21:00. Evenimentul cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii handmade.

In perioada 12 februarie - 8 martie, Muzeul Satului "Dimitrie Gusti" gazduieste expozitia fotografica "Dragobetele saruta fetele".

In perioada 14-24 februarie veti gasi in fiecare librarie Carturesti un stand cu carti "indragostite".

Marti, 14 februarie

Miercuri, 15 februarie

Joi, 16 februarie

Vineri, 17 februarie

  • Who loves to hate Valentine's Day? - Barfly - 21:00 - Olteni 3
  • Maraton de filme de dragoste - The Light Cinema (The Light Bar) - 23:50 (in noaptea de vineri spre sambata, 17-18 februarie) - noapte alba cu filme si party

Sambata, 18 februarie

Evenimente de Dragobete

Luni, 20 februarie

  • DragoBertzi, concert cu parfum de lacramioare pentru doamne, domni si domnisoare - Teatrul Excelsior - 20:00 - Strada Academiei 28 - "conform "Teoremei lui Cupidon", ecuatia Dragobete + Ducu Bertzi + cantece de dragoste nu poate avea decat un singur rezultat: DragoBertzi" - pret 75 lei

Vineri, 24 februarie