Ovidiu Ioncu Kempes, solistul in perioada de aur a trupei Cargo, canta in Bucuresti, dupa o absenta de 8 ani, pentru un show emotionant. Kempes si Rezident Ex vor urca pe scena de la Arenele Romane pe 21 septembrie, dupa ce pe 5 august vor canta la Vama Veche, informeaza organizatorii.

Ovidiu Ioncu-KempesFoto: Captura YouTube

Kempes este solistul alaturi de care Cargo a lansat albumele “Povestiri din gara” (1992), “Destin” (1995) si “Ziua vrajitoarelor” (1998).

Rezident Ex inseamna: Tavi Iepan - chitara, Adrian Popescu – chitara, Christian Podratzky - bas, Florin Cvasa – tobe si Matthias Lange – chitara. Muzicienii romani din formatie sunt instrumentisti de prestigiu, fosti membrii ai unor trupe precum Progresiv TM, Pro Musica, Cargo, Neurotica, Metamorf, Abra, Impact, nume care au scris istorie in rockul romanesc. Scena internationala este reprezentata prin cooptarea in trupa a fostului chitarist Sinner si Metalium – Matthias Lange.

Supergrupul Rezident Ex, formula in care Kempes se intoarce pe scena, a prins contur in 2010, destinul aducandu-i din nou alaturi pe Kempes, Tavi Iepan si Adi Popescu, cei care au constituit nucleul noului grup.

In prezent este in lucru primul album al trupei, care va include piesele compuse de Tavi Iepan, in perioada de inceput a trupei Cargo. Pe materialul discografic se vor regasi atat hituri precum Povestiri din gara, Brigadierii, Buletin de stiri, dar si piese din acea perioada care vor ajunge acum, in premiera, la urechile publicului: “Catedrala sufletului”, “Inchis”, “Caz de boala”, “Camera viselor”, “Fotografia”, “Oglinda”, “Iarna”.

In paralel, Rezident Ex se ocupa deja de un al doilea material discografic, ce va include compoziţii noi, la elaborarea carora contribuie toti membrii trupei.

Despre bilete

Pentru concertul Rezident Ex din 21 septembrie se pun in vanzare doua categorii de bilete:

  • Acces general – 60 RON
  • Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului, semnat de artisti)

Tichetele se vand si online in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare, in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.