Super-productia "The Wall" este prima interpretare integrală din ultimii 20 de ani a celui de-al unsprezecelea album al trupei Pink Floyd și este realizata de Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe. Primul turneu a inceput in septembrie 2010 si a cuprins 192 de concerte la care au asistat pentru 3,3 milioane de spectatori. Cel de-al doilea turneu va fi unul exclusiv european și va avea loc în perioada iulie - septembrie 2013, concertul de la Bucuresti fiind programat pe 28 august, in Piata Constitutiei.

The WallFoto: www.roger-waters.com

Considerat o adevarata capodopera, show-ul The Wall este combinatia perfecta de muzica live, proiectii impresionante, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase, toate reunite intr-o constructie colosala, conceputa sub forma celebrului zid. Spectacolul reia povestea lui Pink, personajul principal al albumului, intreaga punere in scena bucurandu-se astazi de avantajele tehnologiei, oferindu-le fanilor nu doar un simplu concert, ci o productie multi-dimensionala fabuloasa despre care intreaga presa internationala vorbeste la superlativ.

Roger Waters - spectacol The Wall in Vancouver (Canada)

Roger Waters - spectacol The Wall in Vancouver (Canada)

Foto: Agerpres/AP

De-a lungul timpului, productia originala a celebrului album The Wall a fost pusa in scena integral doar de 29 de ori in cadrul turneulului de promovare sustinut de Pink Floyd in 1980, si inca o data, in Germania, ca forma de sarbatorire a caderii zidului din Berlin, in fata a peste 200.000 de oameni. Cu toate acestea, The Wall ramane unul dintre cele mai emblematice albume din istoria muzicii, cu efecte profunde asupra culturii pop, rezonand cu multe generatii de fani.

Biletele pentru concertul Roger Waters si super-productia The Wall se vor pune in vanzare online pe www.MyTicket.ro incepand cu data de 16 noiembrie, ulterior fiind disponibile si in magazinele de specialitate. In Romania, evenimentul este organizat de Emagic.