In contrast cu atmosfera pascala din noaptea Invierii, in noul stabiliment urban Colectiv din Piata Bucur (fosta Fabrica Pionierul) va avea loc o noua editie a petrecerii Dansul si Avansul. Invitatii serii sunt Michi, Bean si Dobrica, intr-un cuvant Suie Paparude. Suie Paparude poarta din `93 un titlu greu pe umeri, fiind unul din cele mai relevante proiecte muzicale romanesti pornit din underground. Michi, Dobrica si Bean improspateaza continuu atmosfera noastra sonora cu new-wave-alternativul lor umezit cu bass, sugar, spice and everything nice.

Suie Paparude concert - ColectivFoto: webPR.ro

De la "Suie Paparude" (1995) la "E suflet in aparat" (2010), formatia reuseste sa surprinda publicul, sa il captiveze si fidelizeze, reinventand permanent sunetul si generand hit dupa hit pe parcursul a 8 albume. Piese ca si "Mutatia", "Ajutor", "Scandal", "Armada verbala", "Pentru inimi", "Cea mai buna zi", "Soundcheck" sau "E suflet in aparat" au incantat generatii de ascultatori si au devenit parte a istoriei muzicii romanesti.

UFe si AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor "Dansul si Avansul", iar combinatia intre un colectionar de muzica din toate meridianele lumii si un autentic degustator de party vibes s-a dovedit a fi un mix perfect intre boogie woogie, replici in portugheza, ritmuri de samba si beaturi tip 4/4, mai deep, mai disco, mai breaks.

NotSoCommonDJ si The Basstard intregesc line-up-ul editiei #11 de "Dansul si Avansul".

Biletele se pot achizitiona in seara evenimentului la pretul de 20 lei. Doors open: 21:00.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/478214735613496

Colectiv: www.colectiv.ro | www.facebook.com/colectiv.ro