Perechea Stefania Berton - Rockne Brubaker se alatura in acest an distributiei Galei Olimpice Kings On Ice intr-un show la inaltime unde cei doi vor imbina viteza incredibila de executie cu adrenalina elementelor cu grad ridicat de dificultate intr-o reprezentatie impecabila pe data de 7 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Rockne Brubaker & Stefania Berton2Foto: webPR.ro

Stefania Berton a fost campiona in 2013 la Jocurile Internationale din Canada si de trei ori la rand campioana Italiei in perioada 2010-2014. Datorita gratiei si preciziei cu care executa miscarile in timpul reprezentatiilor, Stefania a reusit sa se faca remarcata si sa impresioneze juriul in cadrul diferitelor competii, adaugandu-si astfel in palmares medalii precum: medalia de aur la Nationalele din Italia in 2010, cea de bronz la Cupa Rostelecom din 2011, medalia de bronz la Europenele din 2013, dar si premiul Grand Prix in 2013, in Canada. Partenerul sau actual, Rockne Brubaker este un patinator de origine americana ce a inceput sa cunoasca succesul inca de la frageda varsta de 5 ani cand si-a inceput cariera in sportul pe gheata, mostenind secretele patinajului de la familia sa. Cu o siguranta nemaiintalnita in executie, cu o viteza si o forta incredibile, faimosul patinator a cucerit 6 medalii de aur Junior Grand Prix. Alaturi de McLaughlin, una dintre fostele sale partenere, a fost medaliat de 9 ori in cadrul Junior Grand Prix si de trei ori cu aur in cadrul U.S. Championships, reusind sa se claseze de-a lungul carierei sale de 13 ori pe prima treapta a podiumului.

Adusi impreuna de numeroasele competitii la care au participat, Stefania Berton si Rockne Brubaker au ales de curand sa formeze o pereche atat pe gheata cat si in viata personala, iar cei doi vor sosi pe 7 octombrie si la Bucuresti. Biletele pentru spectacolul Kings On Ice Olympic Gala sunt disponibile online pe www.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei. Biletele deja achizitionate pentru spectacolul ce ar fi trebuit sa aiba loc pe data de 5 aprilie 2014 raman valabile pentru data de 7 octombrie.

Trailer