Kids Education va avea loc in perioada 4-5 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si isi propune sa reuneasca cele mai bune oferte educationale pentru copii, dintre cele disponibile in prezent in Romania. Zeci de firme si institutii care ofera servicii de educatie premium pentru copii s-au inscris deja la eveniment.

KidsEducationFoto: Hotnews

Helen Doron, EuroKid, MindCare si Scoala de Rock sunt doar cateva dintre zecile de firme si institutii ale caror oferte vor fi prezentate in cadrul Kids Education. Expozantii se pot inscrie pana pe 29 septembrie .

"In ultimele zile am observat o crestere a numarului firmelor interesate de participare, asa ca am extins suprafata expozitionala, pentru a putea onora toate solicitarilor. Desigur ca ne bucuram, pentru ca asta inseamna ca vom avea oferte multe si variate, dintre care vizitatorii vor putea alege ce e mai bine pentru copiii lor. De asemenea, vizitatorii vor gasi la Kids Education oferte speciale, tombole si multe gratuitati oferite de expozanti. In plus, pe scena evenimentului vor avea loc activitati de divertisment si educatie, la care parintii si copiii vor putea participa gratuit", a declarat Jessie Constantin, director proiect.

Targul de oferte educationale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate oferte de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii.

La targul KidsEducation pot participa gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, firme producatoare de jucarii educative, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani.

Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Parteneri media: HotNews, SuntParinte.ro, UrbanKid.ro, Copilul.ro si GoKid.

Partener radio: Itsy Bitsy.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

http://kidseducation.ro/

https://www.facebook.com/KidsEducation.ro