Mai sunt cateva zile pana cand va veti putea bucura de un show unic al celor de la 2 Cellos. Pe 8 Decembrie va invitam la Sala Palatului pentru ai intalni pe Stjepan Hause si Luka Sulic ce va vor incanta si surprinde prin atmosfera de neegalat a unui spectacol clasic cu un ritm zguduitor. Frenezia spectacolului imbina hiturile clasice ale muzicii rock ce vor rasuna de sub arcusurile celor doi in atmosfera vie, antrenanta care redefineste conceptul de concert de violoncel. Experienta live va fi intregita cu o dimensiune vizuala prin prezenta ecranelor mari care vor conferi o imagine de ansamblu a scenei intregii sali.

Poster_2CellosFoto: webPR.ro

Accesul publicului va incepe de la ora 19:00 iar spectacolul incepe la ora 20:00. Fanii sunt rugati sa vina incepand cu ora 19:00 pentru ca accesul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a nu rata inceputul spectacolului.

Spectatorii sunt rugati sa pastreze permanent biletele asupra lor. Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet. Accesul cu urmatoarele obiecte este restrictionat: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate video.

Biletele se mai gasesc intr-un numar redus in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 300 lei - categoria VIP, 250 de lei - categoria I, 190 de lei categoria a II-a. Biletele pentru categoriile III si IV au fost epuizate -

Evenimentul 2Cellos la Bucuresti este organizat de Phoenix Entertainment.